AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Auzef sinavlari nasil olacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Auzef sınavları nasıl olacak?​

Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen sınavlar geneli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Bazı Uzaktan Öğretim programlarında çoktan seçmeli sınav tipinin dışında Klasik ve Sözlü sınavlar uygulanabilmektedir.
AÖF online sınav telefondan olur mu?
www.anadolu.edu.tr adresindeki Açıköğretim Sistemi Sınav Girişi’ linki tıklanarak sınava giriş yapılabilir. Sinava nereden katılabilirim? – Sinava internet erişimi olan bilgisayar, akıllı cep telefonu, diz üstü bilgisayar vb. cihazlar ile istediğiniz yerden katılabilirsiniz.
AÖF 2021 Güz Dönemi online mi?
AÖF’TEN SINAV AÇIKLAMASI! 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav kapsamında aşağıda belirtilen İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı klasik sınavları 23-25 KASIM 2021 tarihleri arasında çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sınavları online mı?​

Anadolu Üniversitesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada sınavların yüz yüze yapılacağı bildirildi. Akademik takvimde “Sınav tarihleri”nde “Sınav tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı, ÖSYM tarafından yapılan sınavlar ve pandemi duruuna göre değişebilir” ifadelerine yer verildi.
Auzef Güz sınavları online mı?
AUZEF ARA SINAVLARI YÜZ YÜZE Mİ? 2021-2022 eğitim öğretim yılında açık öğretim programı uygulayan tüm üniversitelerde olduğu gibi İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları da yüz yüze yapılacak.Sınav merkezi tercihlerinde sistem üzerinden HES Kodu girilmesi zorunluluğu bulunuyor.
Girmedi 0 mı?
5) (R) Girmedi: Sınava girmeyen öğrenciler için kullanılır. Sınav notu sıfır (0) olarak değerlendirilir.

Sınava girmeyince ortalama düşer mi?​

Yukarıdaki örnekten hareket edecek olursak sınava girmeyen öğrencinin puanı 170:5=34’e düşecektir. Öğrenci başarılı olduğu dersten de sınava girebilir. Örneğin ortalaması 60 olan öğrenci başarısını arttırmak için bu dersten sınava girerse ve düşük puan (ortalamasının altında) alırsa yıl sonu puanı düşecektir.

Geri