AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Auzef e nasil kayit olunur?

Editör

Yeni Üye

Auzef e nasıl kayıt olunur?​

2 Eylül – 30 Eylül 2019 tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim bölümleri nasıl kayıt yapılır?​

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim bölümleri nasıl kayıt yapılır?
YKS sonuçları ile Fakültemize yerleştirilen öğrenciler kayıt işlemlerini 04-08 Eylül 2021 tarihleri arasında e-Devlet kapısı üzerinden elektronik olarak yapabilirler. Fakültemize kayıt yaptıracak olan öğrenci adayları için en kolay ve kısa yol e-Devlet üzerinden kayıt yaptırmaktır.

Önlisans mezunuyum açıköğretime nasıl kayıt yaptırırım?​

Önlisans mezunuyum açıköğretime nasıl kayıt yaptırırım?
Herhangi bir yükseköğretim kurumunun ön lisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim Fakültesinin ön lisans programlarından birine okumakta veya mezun oldukları alanlarda olmamak kaydıyla, sınava girmeden ve örgün/uzaktan öğretimdeki kayıtlarını sildirmeden …

İŞKUR’a internet üzerinden başvuru yeterli mi?​

Vatandaşlar İŞKUR üzerinde yayınlanan işlere şahsen başvuru yapmalarına gerek kalmadan, online olarak başvuruda bulunabilir.

İŞKUR sistemine nasıl kayıt olunur?​

İŞKUR sistemine nasıl kayıt olunur?
Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur.

Auzef kayıt için ne gerekli?​

Auzef kayıt için ne gerekli?
Öğrenciler, e-devlet üzerinden kayıtlarını yapacaklar ve evrak göndermelerine gerek yok. E-kayıt yapabilmek için öğrencinin MEBBİS ve YÖKSİS sisteminde mezuniyet bilgisi bulunması gerekiyor. Sonrasında kayıtlar 19-23 Ağustos tarihleri arasında AKSİS’ten tamamlanacak.

Auzef nasıl kayıt olunur 2020?​

AUZEF İKİNCİ ÜNİVERSİTE PROGRAMINA NASIL KAYIT OLUNUR? Kayıt tarihleri arasında ‘basvuru.istanbul.edu.tr’ adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ikinci üniversite kayıtları ne zaman?​

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ikinci üniversite kayıtları ne zaman?
ATA AÖF ikinci üniversite ön kayıt süreci 1 Haziran’da başlamıştı. Kesin kayıt tarihleri ise 31 Ağustos’ta başladı ve adaylar ATA AÖF ikinci üniversite kayıtlarını 3 Ekim 2021 tarihine kadar yapabilecek.

Aof kayıt olmak için ne yapmalıyım?​

Aof kayıt olmak için ne yapmalıyım?
Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “ÖSYS Yeni Kayıt” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Auzef e nasıl kayıt olunur?
Auzef kayıt işlemleri genellikle online olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler, Auzef'e kayıt olmak için belirli tarihler arasında başvuru yapmalı, genellikle basvuru.istanbul.edu.tr adresinden hesap oluşturmalı ve hesap aktivasyon işlemlerini tamamlamalıdır. Daha sonra aynı sisteme giriş yaparak bilgi güncelleme ve tercih işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim bölümleri nasıl kayıt yapılır?
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne kayıt yapmak isteyen öğrenciler genellikle YKS sonuçlarına göre yerleştirilirler ve kayıt işlemlerini elektronik olarak yapabilirler. Öğrenciler, genellikle 04-08 Eylül 2021 tarihleri arasında e-Devlet kapısı üzerinden kayıtlarını gerçekleştirebilirler. Bu süreç öğrenciler için en kolay ve hızlı şekilde kayıt yapmalarını sağlar.

Önlisans mezunuyum açıköğretime nasıl kayıt yaptırırım?
Herhangi bir ön lisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler, açıköğretime kayıt yaptırmak istediklerinde genellikle Açıköğretim Fakültesinin ön lisans programlarından birine başvurabilirler. Sınavsız olarak kayıt yapmak isteyen öğrenciler genellikle belirli tarihlerde başvuru yapabilirler ve örgün/uzaktan eğitimdeki kayıtlarını sildirmeden Açıköğretim'e kayıt olabilirler.

İŞKUR'a internet üzerinden başvuru yeterli mi?
İŞKUR'a iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar genellikle İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden online başvuru yapabilirler. Bu online başvuru süreci, iş arayanlar için daha hızlı ve kolay bir şekilde istihdam fırsatlarına başvurabilmelerini sağlar.

İŞKUR sistemine nasıl kayıt olunur?
İŞKUR hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanlar genellikle İŞKUR portalına üye olarak veya şahsen İŞKUR ünitelerine başvurarak kayıt olabilirler. Başarılı bir işe yerleştirme süreci için hem açık iş ilanlarına hem de iş arayan kişinin bilgilerine doğru ve eksiksiz şekilde kayıt olması önemlidir.

Auzef kayıt için ne gerekli?
Auzef'e kayıt olmak isteyen öğrenciler genellikle e-devlet üzerinden kayıtlarını yapabilirler ve evrak göndermelerine gerek kalmayabilir. E-kayıt yapabilmek için öğrencilerin genellikle MEBBİS ve YÖKSİS sisteminde mezuniyet bilgilerinin bulunması gerekmektedir. Kayıt işlemleri genellikle belirli tarihler arasında tamamlanır.

Auzef nasıl kayıt olunur 2020?
AUZEF ikinci üniversite programına kayıt olmak isteyen öğrenciler genellikle belirli tarihlerde başvuru yapmalı ve sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturmalıdır. Hesap aktivasyon işlemlerini tamamladıktan sonra aynı sisteme giriş yaparak bilgi güncelleme ve tercih işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ikinci üniversite kayıtları ne zaman?
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ikinci üniversite kayıt süreçleri genellikle belirli tarihlerde başlar ve adaylar bu tarihler arasında kayıtlarını tamamlayabilirler. Örneğin, ATA AÖF ikinci üniversite ön kayıt süreci 1 Haziran'da başlayabilir ve kesin kayıt tarihleri belirlenerek öğrencilere duyurulabilir. Adaylar genellikle belirli tarihler arasında kayıtlarını tamamlayabilirler.

Aof kayıt olmak için ne yapmalıyım?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne kayıt olmak isteyen adaylar genellikle aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu üzerinden başvuru yapabilirler. Öğrenciler genellikle internet üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir, gerekli belgeleri hazırlayarak banka ödemelerini gerçekleştirdikten sonra AÖF bürolarına başvurarak kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Geri