Auzef Canlı Ders Var Mı? sorusu sıkça sorulan bir konu. Auzef öğrencileri canlı ders seçeneği arayışında. Auzef’te uzaktan eğitim süreci devam ederken, öğrencilerin derslerine katılımı oldukça önemli. Auzef Canlı Ders Var Mı? sorusuna cevap olarak, Auzef’te canlı derslerin olduğunu söyleyebiliriz. Auzef öğrencileri online dersler sayesinde eğitimlerine devam edebiliyorlar. Auzef Canlı Ders Var Mı? sorusu, öğrencilerin eğitim hayatları için önemli bir sorudur. Auzef’te canlı ders seçenekleri sayesinde öğrenciler eğitimlerine devam edebilirler.
İçindekiler
Canlı derslere katılmak için Auzef hesabınız olmalı.
Derslerin kayıtları sonradan izlenemez.
Derslerin tarihleri önceden belirlenir.
Derslerin soruları canlı olarak cevaplanır.
Derslerde öğrenci etkileşimi sağlanır.
İçindekiler
Auzef Canlı Dersler Hangi Günler Var?
Auzef canlı dersleri hafta içi günlerinde gerçekleştirilmektedir. Ders takvimi öğrenci panelinde yer almaktadır. Haftalık ders programı her dönem başında öğrencilere duyurulmaktadır. Canlı derslerde öğrenciler, öğretim görevlileriyle etkileşim halinde olarak ders işleyebilmektedirler.
Auzef Canlı Derslere Nasıl Katılabilirim?
Auzef canlı derslerine öğrenci paneli üzerinden katılabilirsiniz. Canlı dersler için önceden belirlenmiş saatler bulunmaktadır ve bu saatlere göre derslere katılabilirsiniz. Derslere katılmak için internet bağlantısı ve uygun bir bilgisayar gerekmektedir.
Auzef Canlı Dersler Hangi Platformda Yapılıyor?
Auzef canlı dersleri Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler, canlı derslere öğrenci paneli üzerinden erişebilirler. Canlı dersler için önceden belirlenmiş bir saat bulunmaktadır ve bu saate göre derslere katılabilirsiniz.
Auzef Canlı Dersleri Kaç Saat Sürüyor?
Auzef canlı dersleri 2 saat sürmektedir. Canlı derslerin süresi ders programında belirtilmektedir. Derslerde öğrenciler, öğretim görevlileriyle etkileşim halinde olarak ders işleyebilmektedirler.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Konular İşleniyor?
Auzef canlı derslerinde derslerin konuları ders programında belirtilmektedir. Derslerde öğrencilere, o dönem işlenecek olan konular hakkında detaylı bilgi verilmektedir. Öğrenciler, canlı derslerde öğretim görevlilerine sorularını da yöneltebilmektedirler.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Dersler İşleniyor?
Auzef canlı derslerinde farklı dersler işlenmektedir. Ders programında yer alan dersler, canlı derslerde de işlenmektedir. Öğrenciler, canlı derslerde derslerin konuları hakkında detaylı bilgi alabilmektedirler.
Auzef Canlı Derslerde Devamsızlık Hakkı Var Mı?
Auzef canlı derslerinde devamsızlık hakkı bulunmamaktadır. Canlı dersler, ders programında belirtilen saatlerde yapılmaktadır ve öğrencilerin derslere katılımı zorunludur. Derslerde yapılan etkileşimli çalışmalar da devamsızlık oranını etkilemektedir.
Auzef Canlı Derslerin Kaydı Var Mı?
Auzef canlı derslerinin kaydı bulunmamaktadır. Canlı dersler, ders programında belirtilen saatlerde gerçekleştirilmekte ve sadece canlı olarak izlenebilmektedir. Öğrencilerin derslere katılımı zorunludur ve derslerde yapılan etkileşimli çalışmalar da devamsızlık oranını etkilemektedir.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Yöntemler Kullanılıyor?
Auzef canlı derslerde farklı öğretim yöntemleri kullanılmaktadır. Ders programında belirtilen konular, öğrencilere video, slayt ve sunumlarla anlatılmaktadır. Öğrenciler, derslerde etkileşimli çalışmalar yaparak öğrenmelerini pekiştirebilmektedirler.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Materyaller Kullanılıyor?
Auzef canlı derslerde farklı materyaller kullanılmaktadır. Derslerde öğrencilere, konuları daha iyi anlamaları için video, slayt, sunum ve yazılı metinler sunulmaktadır. Öğrenciler, derslerde yapılan etkileşimli çalışmalar sayesinde öğrenmelerini pekiştirebilmektedirler.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Sınavlar Yapılıyor?
Auzef canlı derslerinde farklı sınavlar yapılmaktadır. Derslerde öğrencilere, vize, final, ara sınav ve quiz gibi farklı sınavlar uygulanmaktadır. Sınavların tarihleri, ders programında belirtilmektedir.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Kriterlerle Değerlendirme Yapılıyor?
Auzef canlı derslerinde farklı kriterlerle değerlendirme yapılır. Öğrencilerin sınav performansı, etkileşimli çalışmalara katılım oranı, ödevlerin zamanında teslim edilmesi gibi kriterler göz önünde bulundurulur. Değerlendirme sonuçları, öğrenci panelinden takip edilebilir.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Dillerde Eğitim Veriliyor?
Auzef canlı dersleri, Türkçe olarak verilmektedir. Derslerde kullanılan materyaller ve öğretim görevlileri tarafından kullanılan dil de Türkçe’dir. Öğrenciler, derslerde sadece Türkçe dilinde eğitim almaktadırlar.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Konular İşleniyor?
Auzef canlı derslerinde farklı konular işlenmektedir. Ders programında yer alan dersler, canlı derslerde de işlenmektedir. Öğrenciler, canlı derslerde derslerin konuları hakkında detaylı bilgi alabilmektedirler.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Dersler Var?
Auzef canlı derslerinde farklı dersler işlenmektedir. Ders programında yer alan dersler, canlı derslerde de işlenmektedir. Öğrenciler, canlı derslerde derslerin konuları hakkında detaylı bilgi alabilmektedirler.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Program Kullanılıyor?
Auzef canlı derslerinde Microsoft Teams programı kullanılmaktadır. Öğrenciler, canlı derslere öğrenci paneli üzerinden erişebilirler. Canlı dersler için önceden belirlenmiş bir saat bulunmaktadır ve bu saate göre derslere katılabilirsiniz.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Öğretim Görevlileri Ders Veriyor?
Auzef canlı derslerinde farklı öğretim görevlileri ders vermektedir. Ders programında belirtilen konuları uzman öğretim görevlileri anlatmaktadır. Öğrenciler, derslerde öğretim görevlilerine sorularını yöneltebilirler.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Platform Kullanılıyor?
Auzef canlı derslerinde Microsoft Teams platformu kullanılmaktadır. Öğrenciler, canlı derslere öğrenci paneli üzerinden erişebilirler. Canlı dersler için önceden belirlenmiş bir saat bulunmaktadır ve bu saate göre derslere katılabilirsiniz.
Auzef Canlı Derslerde Hangi Konular İşlenmiyor?
Auzef canlı derslerinde, ders programında yer almayan farklı konular işlenmemektedir. Öğrenciler, ders programında belirtilen derslerde derslerin konuları hakkında detaylı bilgi alabilmektedirler. Canlı derslerde öğrenciler, öğretim görevlilerine sorularını yöneltebilmektedirler.
Auzef Canlı Ders Var Mı?
Auzef canlı derslerine katılabilirsiniz. |
Ders programı Auzef web sitesinde yayınlanır. |
Canlı derslerin kaydı yapılmaz. |
Dersler Zoom üzerinden yapılır. |
Derslere dilediğiniz yerden katılabilirsiniz. |
Canlı derslere katılmak için Auzef hesabınız olmalı.
Derslerin kayıtları sonradan izlenemez.
Derslerin tarihleri önceden belirlenir.
Derslerin soruları canlı olarak cevaplanır.
Derslerde öğrenci etkileşimi sağlanır.