AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Autodesk yazilimlari nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Autodesk yazılımları nelerdir?​

Yazılımlar
- AutoCAD.
- Autodesk Product Design Suite.
- AutoCAD LT.
- AutoCAD Civil 3D.
- Revit.
- Autodesk 3ds Max.
- Autodesk 3ds Max Design.
- Autodesk Alias Automotive.

Autodesk Öğrenci Sürümü nedir?​

Autodesk Eğitim planı, öğrencilerin ve eğitimcilerin yüksek talep gören tasarım ve mühendislik becerilerini öğrenmelerine ve öğretmelerine yardımcı olur. Bu plan, uygun olan öğrenciler, eğitimciler ve okul BT yöneticileri için Autodesk yazılımına ve eğitim kaynaklarına ücretsiz erişim olanağı sağlar.
Autodesk nedir ne işe yarar?​
Autodesk, 1982 yılında John Walker tarafından kurulmuş bir yazılım şirketidir. 2016 Yılına kadar gelişimini sürekli olarak devam ettirmiş olan şirket öne çıkan 3D modelleme ve diğer yazılımlarıyla tanınmaktadır.

Autodesk sahibi kim?​

Autodesk sahibi kim?
Autodesk 1982 yılında John Walker tarafından kurulan endüstriyel kullanıma dönük profesyonel yazılımlar geliştiren bir Amerikan şirketidir. Türkiye’de en çok kullanılan tasarım ve çizim platformu AutoCAD yazılımının sahibidir.

Autodesk Öğrenci Sürümü nasıl indirilir?​

Autodesk Öğrenci Sürümü nasıl indirilir?
https://www.autodesk.com/education/free-software/autocad bağlantısına tıklayın veya arama motorlarından biri üzerinden “autocad student” kelimelerini arayarak da sayfaya ulaşabilirsiniz. Yeni hesap açarken sizden eğitim durumunuz ve doğum tarihiniz gibi basit bilgiler ve kullandığınız e-posta adresiniz istenecektir.

AutoCAD Öğrenci Sürümü kaç yıl geçerli?​

Öğrenci ve eğitmenler, Autodesk ürün ve hizmetlerine bir yıl boyunca eğitim amaçlı erişim hakkına sahip olur ve uygun oldukları sürece yenileme yapabilirler.

Autodesk nedir Ekşi?​

mechanical desktop ve architechtural desktop’u çıkartarak,, hitab ettiği sektörlere güzellikler yapan bi şirkettir.. autocad’ in matematik motorunu sattigi icin artik onun yerine autodesk inventor’ u cikartan sirket… ürünlerini türkiye de sayısal grafik firmasının dağıttığı şirket.
AutoCAD ücretsiz öğrenci sürümü nasıl indirilir?​

Autodesk yazılımları, geniş bir yelpazede tasarım ve mühendislik alanlarında kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaktadır. Bazı önemli Autodesk yazılımları şunlardır:

1. AutoCAD: 2B ve 3B çizimler oluşturmak, düzenlemek ve paylaşmak için kullanılan endüstri lideri CAD yazılımıdır.

2. Autodesk Product Design Suite: Ürün tasarımı ve mühendislik çalışmaları için kapsamlı bir yazılım paketidir.

3. AutoCAD LT: AutoCAD'in daha basit bir versiyonu olan LT, 2B çizimler oluşturmak için kullanılır.

4. AutoCAD Civil 3D: Altyapı tasarım ve belgeleri için özelleştirilmiş bir AutoCAD sürümüdür.

5. Revit: Yapı bilgi modellemesi (BIM) için kullanılan entegre bir tasarım ve analiz yazılımıdır.

6. Autodesk 3ds Max: Animasyon, modelleme ve görselleştirme alanlarında kullanılan bir yazılımdır.

7. Autodesk Alias Automotive: Otomotiv tasarımı için özel olarak geliştirilmiş yüksek hassasiyetli bir konsept tasarım aracıdır.

Autodesk yazılımları genellikle mühendislik, mimarlık, inşaat ve diğer sanayi dallarında profesyoneller tarafından kullanılmaktadır. Autodesk'in sunduğu öğrenci sürümü ise öğrencilere ve eğitimcilere bu yazılımları ücretsiz olarak kullanma imkanı tanımaktadır.

Autodesk Öğrenci Sürümü, öğrencilerin ve eğitimcilerin tasarım ve mühendislik becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan bir eğitim programıdır. Bu program, uygun olan öğrencilere, eğitimcilere ve okullara Autodesk yazılımlarına ve eğitim kaynaklarına ücretsiz erişim imkanı sunar.

Autodesk, John Walker tarafından 1982 yılında kurulan ve özellikle 3D modelleme alanında ön plana çıkan bir yazılım şirketidir. Autodesk yazılımları dünya genelinde pek çok farklı sektörde kullanılmakta olup, özellikle tasarım ve mühendislik alanlarında tercih edilmektedir. Autocad, Autodesk'in en bilinen ve en yaygın kullanılan ürünlerinden birisidir.

Autodesk yazılımını indirmek için Autodesk'un resmi web sitesine giderek ücretsiz öğrenci sürümüne başvurabilir veya "autocad student" gibi anahtar kelimelerle arama motorlarında arama yaparak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. İndirme işlemi sırasında eğitim durumunuzu ve diğer bazı bilgilerinizi doğrulamanız istenecektir. Öğrenci ve eğitmenler için Autodesk ürünleri genellikle bir yıl geçerli olup, uygun olduğunuz sürece bu süreyi yenileyebilirsiniz.

Ekşi sözlükten elde edilen bilgilere göre, Autodesk, mekanik ve mimari tasarım yazılımları üzerine odaklanan bir şirket olarak bilinmektedir. Türkiye'de de tanınan firmalar arasında sayılabilir ve ürünlerini sayısal grafik firmaları aracılığıyla dağıtmaktadır.

Ücretsiz AutoCAD öğrenci sürümünü indirmek için yine Autodesk'un resmi web sitesine giderek ilgili başvuru sürecini takip edebilirsiniz. Autodesk tarafından sağlanan eğitim lisansı genellikle bir yıl süreyle geçerlidir ve bu süre sonunda yenileme yapabilirsiniz.

Geri