AutoCAD cizgi nasil silinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

AutoCAD çizgi nasıl silinir?​

1- LINE (L): Çizgi çizmek için kullanılan komuttur. 2- ERASE (E): Silmek için kullanılan komuttur.
Autodesk desktop app ne demek?
Autodesk yazılımlarınızı kurduğunuzda Autodesk Desktop App varsayılan olarak yüklenir. Yazılımlarınıza ait güncelleştirmeleri ve hizmet paketleri ile uygulamalarını korumaya yardımcı olmak için geliştirilmiştir.

AutoCAD hangi işletim sistemi?​

İş istasyonlarında birincil oturum açma, Netware veya Windows ile olabilir. Uygulama için desteklenen işletim sistemlerine ek olarak, lisans sunucusu Windows® Server 2012 R2, Windows Server 2016 ve Windows Server 2019 sürümlerinde çalışacaktır.
Autodesk Shared nedir?
“Shared Views”, Inventor kullanıcılarına şirketlerinin dışındaki tasarım ekiplerinden geri bildirim alma olanağı sağlar ve tek ihtiyaçları olan bir web tarayıcıdır, yüklenecek başka bir şey yoktur. Autodesk Viewer üzerinden erişimi kolayca sağlayacaklardır.

AutoCAD Wipeout komutu nasıl kullanılır?​

Bu işlemi Wipeout nesnesi ile yapabilirsiniz.
- Blok çiziminizi BlockEditor (BEDIT) ile açın.
- Wipeout komutu ile blok üzerine nesneyi yerleştirin.
- Yeni bir layer açın ve bu layer’ın plot seçeneğini kapatın.
- Wipeout nesnesinin layer’ını bu yeni layer yapın.
Autodesk Desktop Connector nedir?
Genel amaçlı tasarım ve çizim araçları, projelerinizi 2B veya 3B modellemenizi ve modelleriniz üzerinden kurallara ve standartlara uygun teknik resimler üretmenizi sağlar.

Genuine service exe nedir?​

Win32 EXE (Yürütülebilir uygulama) dosya türü olarak sınıflandırılan Autodesk Genuine Service dosyası olarak da bilinir (dosya uzantısı EXE). GenuineService.exe dosyası önce, AutoCAD 2019 yazılımında Windows 10 İşletim Sistemi için 10/24/2018 tarihinde geliştirildi.
Autodesk Docs nedir?
Autodesk Docs, proje ekibinin tamamına belge yönetimi ve kontrolü sunan bulut tabanlı bir ortak veri ortamıdır. Autodesk Docs sayesinde AEC ekipleri tasarımdan inşaata iş birliğini ve veri yönetimini basitleştirebilir, belgelerin inceleme ve onay iş akışlarını kolaylaştırabilir.

Geri