ATS kullanici adi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

ATS kullanıcı adı nedir?​

ATS şifrenizin geçerliliğini https://ats.saglik.gov.tr/ adresinden kontrol edebilir, bu sitenin kullanımını anlatan videolara http://tv.thsk.saglik.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Not : Kullanıcı adınız, T.C. Kimlik Numaranızdır.

Soğuk zincir sorumlusu kimdir?​

4.3 Soğuk Zincir Sorumlusu; Aşı ve soğuk zincir malzemesi ihtiyacının belirlenmesi, aşıların soğuk zincire uygun olarak temini ve saklanması sorumlu kişidir. 4.4 Aşı Sorumlusu; Bağışıklama hizmetlerinin planlanması, izlenmesi, denetlenmesi, değerlendirilmesi ve lojistiğinden sorumlu kişidir.
ATS aşı kabulü nasıl yapılır?
Aile hekimliği sisteminde aşı uygulanacak kişinin kaydı yapılır. Karekod okutulduktan sonra ATS’den doğrula/sorgula vs. butonuyla aşı takip sisteminden aşı çekilir. Uygulanabilir ibaresi çıktıktan sonra aşı uygulanır. Sonrasında E-saglik’a göndermek istenip istenmediği sorulmaktadır.
Soğuk zincir kaç saatte bozulur?
13-Tüm biyolojik ürünler,özellikle liyofilize aşılar sulandırıldıktan veya açıldıktan hemen sonra kullanılmalıdırlar.Multidoz (10 ve 50 dozluk ) halinde bulunan ürünler ise,tercihen en çok 8 saat içerisinde tüketilmelidir.

Soğuk zincir ne anlama gelmektedir?​

Soğuk Zincir; üretim aşamasından başlayıp sevkiyat, depolama ve tüketim aşamasına kadar ki süreçte gıda ürünlerinin düşük sıcaklıkta saklanmasıdır.

ATS nasıl girilir?​

ATS http://ats.saglik.gov.tr web adresinden hizmet vermektedir. Tüm ATS üzerine tanımlanmış kullanıcılar bu adres üzerinden sisteme girişlerini yapıp yetkileri dahilinde gerekli işlemlere, izleme ve raporlama ekranlarına ulaşabilmektedirler.
ATS sistemi nasıl çalışır?
ATS, bir şirkete yapılan başvurulardaki her CV’yi otomatik olarak tarar ve sisteme yükler. Ardından şirketin belirlediği gereksinimleri karşılayan adayları otomatik olarak sürece dahil eder. Bu tür filtreler genellikle işle ilgili teknik beceriler, eğitim, deneyim ve sertifikalar gibi şeyleri içerir.
Soğuk zincir ilaçları nelerdir?
Soğuk Zincir İlaçlar Listesi
Soğuk zincir sorumluluğu her zaman idare ile biz aile hekimlerinin ortak sorumluluğundadır.
TSM ATS üzerinden Stok İşlemleri Kurye İşlemleri Yeni Kurye Nakliyesi Ekranını seçer. Kullanılacak Aşı Nakil Kabını Seçer. Karekod ekranına girer. Sevkiyat Paketi Getir ekranına sevkiyat paket nosunu yazar ve Sevkiyat Paketi Getir butonuna basar.
Soğuk zincir ürünleri kaç derecede saklanmalıdır?
Özel saklama koşulu gerektiren, soğuk zincire tâbi aşı vb. ürünler saklama koşullarına uygun olarak eczaneye kabul edilir, 2-8°C’de buzdolabında saklanır ve aynı şartlara uygun olarak hastalara sunulur.
Kargoda soğuk zincir ne demek?
Soğuk ya da dondurulmuş bir şekilde alıcıya ulaştırılması hedef haline getirilen kargolara soğuk zincir kargo adı verilmektedir. Dondurulmuş gıda maddelerinin üretim ve tüketim esnasında sahip olduğu özellikleri koruyabilmesi adına lojistik firmaları bu yönteme başvurmayı tercih eder.

Soğuk zincir indikatörü nedir?​

Soğuk Zincir Akıllı Etiket Sistemi; ürünün, üretimden tüketilinceye kadar ki süre içerisinde belirlenen muhafaza koşullarında, saklanılıp saklanılmadığını kontrol eden ve ürünün zayi olmadan önce tüketilmesi gerektiğini gösteren yenilikçi bir etikettir.

Geri