AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ATO resmi kurum mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ATO resmi kurum mu?​

Odamız, özel sektör temsilcisi olarak, ülkemizin büyük sanayi kuruluşlarından Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Anonim Şirketi’nin kurucu üyeleri arasında da yerini almıştır. 1964 yılında Ankara Sanayi Odası’nın kurulmasıyla Odamız, “Ankara Ticaret Odası” adıyla yeniden yapılandırılmıştır.
ATO ne demek?
Ankara Ticaret Odası Web Portali.
ATO ne iş yapar?
Ankara Ticaret Odası (kısaca ATO), Ankara’da etkinlikte bulunan ticari kurum ve kişilerin ticari işlemlerini düzenlemek, kayıt altında tutmak ve bu işletmelere ait sicillerin tutulduğu kurumdur.

Gürsel Baran kimdir?​

1960 yılında Siirt’te dünyaya geldi. Profesyonel iş hayatına, 1981 yılında kurduğu ‘Dost Boya İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ firması ile adım attı. Kurucusu olduğu şirket çatısı altında inşaat ve boya malzemeleri sektörlerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.
ATO nereye bağli?
Ankara Ticaret Odası – ATO 39.910099 enlem ve 32.800957 boylamda yer almaktadır. Çankaya ilçesine bağlıdır. Ankara Ticaret Odası – ATO haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ankara Ticaret Odası – ATO posta kodu 06510.
ATO ne demek Ekşi?
ankara ticaret odasi.
Odamız üyesi muafiyet kapsamındaki firma yetkililerinin ve yanlarında çalışanların, denetimlerde bu kapsamda olduklarını belgelendirebilmelerini teminen, https://calismaizni.atonet.org.tr/ linkinde yer alan formun doldurulması ve ekrana SGK “Sigortalı Hizmet Listesi”nin görüntüsünün yüklenmesi gerekmektedir.
Ticaret Odasında ne iş yapılır?
Üyeleri arasında işbirliğinin gelişmesi için çalışırlar. Kredi verirler sosyal faaliyetlerde bulunurlar. Kanuna göre ise odaların görevleri şöyledir: a) Meslek ahlâkını, disiplini ve dayanışmayı korumak ve geliştirmek, ticaret ve sanayinin kamu yararına uygun olarak gelişmesine çalışmak.
Gürsel Baran ne mezunu?
Ankara Ulus Meslek Teknik lisesinden mezun oldu. Gürsel Baran aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın kuzenidir. Ankara’da 1981 yılında babası Suat Sait Baran “Dost Boya” adı ile açtığı ticarethanede çalışarak çekirdekten yetişme bir tüccar olarak yetişti.

Halil ilik kimdir?​

HALİL İLİK İş hayatına aile şirketi olan mermer sektörü ile başladı ve halen inşaat, tarım, hizmet, ithalat-ihracat sektörlerinde faaliyetlerine devam etmektedir. 2018 yılında yapılan Ankara Ticaret Odası organ seçimlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir. İlik, evli ve iki çocuk babasıdır.
Havacılıkta ATO ne demek?
ATO: Onaylı eğitim organizasyonunu, ATPL: Havayolu nakliye pilotu lisansını, BPL: Balon pilot lisansını, BITD: Temel Alet Eğitim Cihazı

Geri