Atlas hisse kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Atlas hisse kime ait?​

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. Şirketimiz 1994 yılında kurulmuştur ve payları Borsa İstanbul’da (BIST) işlem görmektedir (RIC: ATLAS.IS). Şirketimiz portföyü, 09/11/2017 tarihinden itibaren Metro Portföy Yönetimi A.Ş tarafından yönetilmektedir.
Atlas firması ne iş yapar?
Atlas Grup tarafından inşa edilen iş merkezleri, konutlar, villalar, tatil köyleri, sanayi tesisleri, lojistik depolar gibi birçok prestijli proje hem Türkiye’de hem de dünyadaki insanların yaşamlarına güven ve kalite katıyor.

Atlas brüt takas ne zaman bitiyor?​

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ACSEL.E, ATLAS.E, EUKYO.E, PRKME.E, TDGYO.E, VKING.E ve YKSLN.E paylarında 07/08/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 21/08/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
Atlas ne zaman temettü verecek?
ATLAS Temettüleri
Fatma ÖZTÜRK GÜMÜŞSU Kadın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığında Yönetim Kurulu Başkanı, Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığında Yönetim Kurulu Başkanı, Metro Ticari Ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. de Yönetim Kurulu Üyesi.
Alt Pazarda işlem görmek ne demek?
Alt Pazar, Borsaya ilk kotasyonda halka arz edilen kısmının piyasa değeri 75 milyon TL – 40 milyon TL arasında olan payların işlem göreceği Pazardır. Kotasyon Yönergesine göre Yıldız Pazar, Ana Pazar ve Alt Pazar’dan çıkarılma sonucunu doğuracak gelişmelerin oluştuğu ortaklıkların paylarının işlem gördüğü Pazardır.

Eukyo brüt takas 2021 ne zaman bitiyor?​

EUYO .E payında tedbirlerin uygulanacağı son tarih 26/ 01 /2021’dir.
Mtryo ne iş yapar?
Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş. METRO YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye merkezli bir kapalı uçlu yatırım ortaklığıdır. Şirket, altın ve diğer kıymetli madenlerde uzmanlaşarak portföy ve varlık yönetimi ile uğraşmaktadır.

Eukyo brüt takas ne zaman bitiyor?​

Geri