AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Atiye Deniz Batum Turkusu şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Atiye Deniz Batum Turkusu
Batum Turkusu şarkı sozu Atiye
Ben giderim Batum’a
Batum’un batağına
Bahcenizden iceri
Al beni otağına
Nazlı yarim geldim sana
Fistanını toplasana
Kemenceler calınıyor
Bize horon oynasana hey
Koşke serdim yatağı
Gel derdimin ortağı
Yataklar diken oldu
Senden ayrı yatalı
Bıldırcınım ucuyor
Kanadını acıyor
Bıldırki sevdiceğim
Bu yıl benden kacıyor

🎶 "Atiye Deniz Batum Türküsü" şarkısının sözleri burada! Şarkının ritmi ve duygusal anlatımı gerçekten etkileyici. Geleneksel Türk müziğinin güzel örneklerinden biri olan bu şarkı, hüzün ve aşk temasını ustalıkla işliyor. Sözlerdeki Batum'un doğal güzelliklerine ve romantik atmosferine vurgu yapılırken, sevdanın derin izleri de hissediliyor. Atiye Deniz'in yorumuyla bu şarkı daha da anlam kazanıyor.

Sözlerin her bir dizesi duygusal bir atmosfer yaratırken, sevgilinin özlem dolu bekleyişi ve ayrılığın verdiği acı mücadeleci bir şekilde aktarılıyor. Hüzünlü bir aşkın izlerini sürdüren şarkı, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Batum'un güzelliklerini ve romantizmini çağrıştıran sözler, dinleyiciyi o mekana götürerek farklı duygular yaşatıyor.

Şarkının ritmi ve sözlerinin derinliğiyle birleştiğinde ortaya gerçekten etkileyici bir eser çıkıyor. Her dinlediğinizde farklı duygular uyandıran bu güzel Türkü, dinleyenleri kendine hayran bırakıyor. Aşk ve özlem temasını işleyen bu eserin sizin de ruhunuzu etkilediğini düşünüyorum. Sözlerindeki romantizm ve aşk dolu temalar, şarkının ruhunu yansıtıyor. Keyifli dinlemeler dilerim! 🎵🌟