- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Atılım Üniversitesi ne kadar burs veriyor?
(6) Kayıtlı olduğu lisans programında öğrenim gördüğü birinci akademik yıl sonunda ve sonraki tüm akademik yıllarda yıl sonu akademik genel not ortalaması ile ilgili akademik yıl sonu genel not ortalaması 3,30 – 3,49 olan öğrencilere öğretim ücretinin @’ı oranında burs verilir.Geleceğe Atılım bursu kimlere verilir?
Geleceğe Atılım Burs Şartları Geleceğe Atılım Bursundan “YKS 2022 Yerleştirme Döneminde” Geleceğe Atılım Bursuna başvurup kabul mektubunda belirtilen programlara, ilk 10 tercihinde yerleşen ve üniversitemize kayıt yaptıran öğrenciler faydalanabilir.Atılım başarı bursu nedir?
Geleceğe Atılım Bursu, 2022 YKS’de Atılım Üniversitesinin programlarından birine “Ücretli ya da indirimli” olarak ilk 10 tercihinde yerleşen ve üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimize, müracaatları ile ilgili yapılan değerlendirme sonucunda verilecek ilave burstur.
Atılım Üniversitesi Online mi?
Lisans ve ön lisans eğitiminde bir kısım dersler tümü ile uzaktan öğretim (online) yöntemiyle verilecektir. Diğer derslerin büyük bir kısmı kısmen yüz yüze ve kısmen uzaktan öğretim (online) ile, az bir kısmı ise tümüyle yüz yüze gerçekleştirilecektir.
Atılım Üniversitesi kalınca burs kesilir mi?
Burslar karşılıksızdır. Eğitim süresinin uzaması halinde devam eden dönemler/ders ücreti vb. ücretlerde herhangi bir muafiyet uygulanmaz.Atılım Üniversitesi burs kesilir mi?
(5) Burslu olduğu öğretim döneminde burs için gerekli şartları kaybeden ve performansı yeterli olmayan, toplantılara, antrenmanlara, maçlara, yarışmalara vb. katılmayan öğrencilerin bursları sona erer. (1) Maddi durumu iyi olmayan, ihtiyaçlı öğrencilere verilen burstur.Atılım Üniversitesi Tercih Bursu var mı?
Seçim sırasında üniversitesi 1., 2. ve 3. sıralardan birine yazdığı takdirde öğrenciye %10 burs sağlanır. Mesleki ve Teknik Liselerden mezun olmuş öğrencilere %10 burs olanağı verilir.
Çankaya Üniversitesi burs kesilir mi?
ÖSYM tarafından yapılan sınav sonucu üniversitemizi burslu veya indirimli olarak kazanan öğrencilerin bursları veya indirimleri HİÇBİR KOŞULDA KESİLMEZ. Çankaya Üniversitesinin burslu/indirimli programlarına yerleştirilen öğrencilere sağlanan burs/indirim, sadece burs/indirim oranı kadar eğitim ücretini kapsamaktadır.
Atılım Üniversitesi Burs ne zaman kesilir?
İkinci yıl sonunda mezun olamayan öğrencilerin bursu veya indirimi sona erer.Atılım Üniversitesi 2021 2022 Yüz Yüze mi?
Güz dönemi 27 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacaktır. Temel İngilizce Bölümünde (İngilizce Hazırlık) haftada iki gün üniversitede yüz yüze eğitim verilecek, iki gün ise uzaktan öğretim uygulanacaktır. Yüz yüze eğitime ve uzaktan öğretime katılmak zorunlu olacaktır.Üniversite online eğitim olacak mı?
Üniversite senatosu 29 Aralık 2021 tarihinden itibaren 9 Ocak 2022 tarihine kadar uzaktan (online) eğitim kararı aldı. Uygulamalı derslerin fiziki ya da uzaktan (online) yapılmasıyla ilgili olarak Fakülte ve Müdürlükler ayrıca karar alacak, kararları zaman yitirmeksizin duyuracak” şeklinde açıklama yaptı.
Atılım Hukuk kaç para?
%15 Tercih Bursu Eklenmiş Öğretim Ücreti Tablosu (2020-2021 Akademik Yılı Yeni Kayıt)