Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Atila Kaya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Doğum Tarihi
15 Ağustos 1957

Burç
Aslan

Atila Kaya, 15 Ağustos 1957’de Kars’ta doğdu. Babasının adı Rüstem, annesinin adı Saadet’tir. İş Adamı; Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü’nü bitirdi.
1997-2003 Yılları arasında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı yaptı. Serbest ticaretle uğraştı. Kaya, bekârdır
22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde MHP’den İstanbul milletvekili seçilmiştir.

Atila Kaya, 15 Ağustos 1957 tarihinde Kars'ta doğmuştur ve dolayısıyla Aslan burcudur. Babasının adı Rüstem, annesinin adı Saadet'tir. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü'nden mezun olmuştur.

1997-2003 yılları arasında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı yapmıştır. Serbest ticaretle de uğraşmış olan Kaya, bekar biridir.

22 Temmuz 2007 Genel Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden İstanbul Milletvekili seçilmiştir. Atila Kaya'nın hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için bu forumdaki diğer paylaşımlara da göz atabilirsiniz.

Geri