AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Atif Ala ne is yapiyor?

Editör

Yeni Üye

Atıf Ala ne iş yapıyor?​

10 Kasım 2020 tarihinde AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı kim?​

2014-2021 yılları arasında Başkanlığımızda Daire Başkanı olarak görev yapan Metin ÇAKIR, 08.08.2021 tarihinde Teftiş Kurulu Başkanı olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Efkan Ala kaç kardeş?​

Efkan Ala kaç kardeş?
Atif AlaElif AlaEfkan Âlâ/Kardeşleri

Teftiş Kurulu Başkanlığı kime bağlı?​

Teftiş Kurulu Başkanlığı kime bağlı?
Madde 3 – Teftiş Kurulu bir başkanla yeteri kadar müfettiş ve müfettiş yardımcısından oluşur. Kurul doğrudan Başbakana bağlıdır.

Teftiş Kurulu Başkanı ne iş yapar?​

i) Kurula intikal eden ve teftiş, inceleme, soruşturma ve araştırma yapılmasını gerektiren konuları Bakanın onayına sunmak ve sonuçlarını izlemek, j) Kurulun uygulamaları ile çalışma esas ve usulleri hakkında yönergeler çıkarmak.

Efkan Ala şu anda ne iş yapıyor?​

Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi şu tarihten beri: 2015Efkan Âlâ / Görev

Efkan Ala kaç yaşında?​

Efkan Ala kaç yaşında?
57 yaşında (21 Şubat 1965)Efkan Âlâ / Yaş

Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı kim?​

Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı kim?
Teftiş Kurulu Başkanı Davut EKER.

Teftiş Kurulu Müdürü ne iş yapar?​

a) Bu Yönetmeliğin 7’nci maddesinde belirtilen görevleri yürütmek. b) Teftiş Kurulunu yönetmek, denetlemek, çalışmalarını düzenlemek. c) Gerektiğinde bizzat teftiş, denetim, inceleme ve soruşturma yapmak.

Teftiş Kurulu Başkanı nasıl atanır?​

Kararlar oy çokluğu ile alınır. MADDE 25 – (1) Mülakatta; meslek bilgileri, inceleme, araştırma, yazılı ve sözlü anlatım yetenekleri, tutum ve davranışların değerlendirilmesi sonucunda başarılı olanlar, Genel Müdürün teklifi ve Bakanın onayı ile müfettişliğe atanırlar.

Efkan Ala hangi okul mezunu?​

Efkan Ala hangi okul mezunu?
İstanbul Üniversitesi1987Karadeniz Teknik ÜniversitesiEfkan Âlâ/Eğitim

Efkan Ala şimdi ne yapıyor?​

Efkan Ala şimdi ne yapıyor?

Efkan Ala eşi kimdir?​

Zübeyde AlaEfkan Âlâ / Eşi

Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Aydın Sarı Kimdir?​

2006 – 2012 Sağlık Bakanlığı Müfettiş, Başmüfettiş. 2012 – 2016 Sağlık Bakanlığı Denetim ve Değerlendirme Daire Başkanı. 2017 – 2019 Sağlık Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanı. 2019 – 2021 Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı.

Atıf Ala, 10 Kasım 2020 tarihinde AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı, 2014-2021 yılları arasında Daire Başkanı olarak görev yapan Metin Çakır'dır. Teftiş Kurulu Başkanlığı, doğrudan Başbakanlık (Başbakanın makamına) bağlıdır.

Teftiş Kurulu Başkanının görevleri arasında konuları inceleyerek Bakanın onayına sunmak, sonuçları izlemek ve kurulun uygulamaları ile çalışma esas ve usulleri hakkında yönergeler çıkarmak yer almaktadır.

Efkan Ala, şu anda Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Efkan Ala'nın 21 Şubat 1965 doğumlu olduğunu, yani 57 yaşında olduğunu belirtiyor. Ayrıca Efkan Ala, İstanbul Üniversitesi mezunudur.

Teftiş Kurulu Müdürü ise Teftiş Kurulu'nun çalışmalarını düzenlemek, denetlemek ve gerekli durumlarda teftiş, denetim, inceleme ve soruşturma yapmakla görevlidir.

Teftiş Kurulu Başkanı, mülakatta meslek bilgileri, inceleme, araştırma, yazılı ve sözlü anlatım yetenekleri, tutum ve davranışları değerlendirilerek belirlenir. Başarılı olanlar Genel Müdürün teklifi ve Bakanın onayı ile müfettişliğe atanırlar.

Efkan Ala'nın eşi Zübeyde Ala'dır. Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Davut Eker olarak bilinmektedir. Diğer bir bilgiye göre ise Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Aydın Sarı, geçmiş yıllarda Sağlık Bakanlığı'nda çeşitli görevlerde bulunmuş ve 2019-2021 yılları arasında Teftiş Kurulu Başkanı olarak görev almıştır.

Geri