- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ateş düşürmek için evde ne yapılmalı?
Diyorsanız şu yöntemleri denemenizde fayda var:- Hafif ılık su ile duş almak.
- Ateş düşürücü ilaç içmek.
- Bol bol su içmek.
- Nefes alabilmek için burnunuzu açık tutun.
- Soğuk bez ile koltuk altı bölgesine aralıklarla kompres uygulayın.
- Oda sıcaklığını düşürmek.
- Bulunduğunuz ortamdan dışarı çıkın, temiz hava alın.
Çoçuklarda ateşe ne iyi gelir ibrahim saraçoğlu?
İBRAHİM SARAÇOĞLU’NDAN ATEŞ DÜŞÜREN TARİF: Evinizde bulundurduğunuz ıhlamurdan bir miktarını kaynatın. Ardından kaynattığınız ıhlamurun suyundan 1 su bardağı kadarını ayırıp içine 1 çay kaşığı nane ekleyin. 10 dakika beklettikten sonra hasta kişiye içirin, terlerse ateşi düşüyor demektir.Doğal ateş düşürücü nedir?
İşte ateş düşüren besinler…
Yoğurt yemek ateş düşürür mü?
Çeşitli hastalıklar sonucu yükselen ateş vücutta ciddi hasarlara neden olabiliyor. Bedene sürülen sarımsaklı yoğurt ise bu soruna ilaç gibi geliyor… Hastalıklar pusuda beklerken yüksek ateş şikayeti vücuttaki enfeksiyon ya da bakteri belirtisi olarak ortaya çıkıyor.Ayak altına limon sürmek ateşi düşürür mü?
Çıkan limon suyunu özellikle topuklarına koltuk altlarına ve alnına sürüyorum.Topuklardan emilim çok hızla sağlanıyor limon yedirmek kadar etkili anlayacağınız. Bu sayede hem limonun ateş düşürücü etkisinden hem de gribal enfeksiyonlara karşı olan başarısından yararlanıyorum.En iyi ateş düşürücü hangisi?
YÜKSEK ATEŞ NASIL DÜŞÜRÜLÜR? Reçetesiz ilaçlar: Yüksek ve orta şiddetli ateş durumunda doktorunuz Tylenol, Advil, Aspirin gibi ateş düşürücü reçetesiz satılan ilaçları önerebilir.
İşte vücut direncini güçlendirmek isteyenler için 5 bitki çayı…
Ve bir maşa yardımı ile alt kısmından tutup ocağa koyuyorum tuz emildiğinde çıkarıp bir bez yardımı ile limonu bir tababağa sıkıyorum. Çıkan limon suyunu özellikle topuklarına koltuk altlarına ve alnına sürüyorum.Topuklardan emilim çok hızla sağlanıyor limon yedirmek kadar etkili anlayacağınız.
Topuğa limon sürmek ne işe yarar?
Topuk ve ayakların emiş gücü yüksek olduğu için bu bölgelere sürdüğümüz maddeler hızlı bir şekilde bedenimize yayılır. Limonu ayak altına sürmek, gribal enfeksiyon, soğuk algınlığı ve öksürük başta olmak üzere birçok sağlık problemine iyi gelir.