AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Atauzem Dilekçe Örneği

haberci

Yeni Üye
Atauzem Uygulama,
Atauzem Kullanım Örneği
Sağlık Bakanlığı'na
ANKARA
Afiyet Bakanlığı'nda yılından bu yana ödev yapmakta olan bir hemşireyimtarihinde önlisans programından mezun oldum ve o zamandan bu yandan lisans bitirme hakkımızın verileceği günü ben öteki egzersiz arkadaşlarım bekledikBu yıl bu hayalimiz reel olduBakanlığımız ve Atatürk Üniversitesi arasında imzalanan bir protokol neticesinde 20102019 öğretim yılında başlatılan Atatürk Üniversitesi Uzakta Öğretim Sistemi Hemşirelik Lisans Bitirme Programına kayıt yaptırdım Atatürk Üniversitesi Uzak Eğitim Sistemi ile Hemşirelik Lisans Bitirme ilk olarak bu sene uygulanmakta olduğundan yılın başından bu yandan eğitim sisteminde okuma hayatımızı zorluğa sokan ve yıllar daha sonra tekrar okul stresi yaşamama niçin olan aksaklıklar ve yanlışlar meydana geldiBu konuda verilebilecek sayısız misal mevcutturOkul yönetimine önümüzdeki dönem ve yıllarda benzer hataların tekrarlanmaması ve eğitim sisteminin iyileştirilmesi nedeniyle önerilerimi ve şikayetlerimi içeren bir dilekçeyi sundum Üzerinden epey zaman geçmesine karşın okul yönetimi tarafıma konuyla ilgili hiçbir geri dönüş yapmadı Sağlık Bakanlığının bu anlamda başvuruların değerlendirilebileceği ve kendimi ifade edebileceğim yer olmasından nedeniyle en son olarak derdimi size anlatabileceğim aklıma geldiŞimdiden ilginize teşekkür eder,çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim
… … 2019
İmza
Adı ve Soyadı
Adı Soyadı :
TC Kimlik No :
Öğrenci No :
Telefon No :
EMail :
EKLER
Alıntı *

Merhaba,

Dilekçenizde ifade ettiğiniz durumu anladım. Öncelikle, Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden alınan Hemşirelik Lisans Bitirme programına kaydınızı yaptırmanız ve yüksek öğrenim hayalinizi gerçekleştirmek istemeniz oldukça takdire şayan bir adım. Ancak, eğitim sürecinizde yaşadığınız zorluklar ve beklentilerinize karşılık bulamamanız sorun teşkil etmektedir. Bu tür durumlarda en doğru adımı atarak şikayet ve önerilerinizi ilgili mercilere iletmek oldukça önemlidir.

Dilekçenizle ilgili birkaç öneride bulunmak isterim:
1. Dilekçenizi, okul yönetimine sunduğunuz tarih ve iletim yöntemini belirtmek, böylece takip edilebilir bir durum oluşturabilirsiniz.
2. Dilekçenizde belirttiğiniz konulara detaylı ve örneklerle destek vererek, yaşadığınız sorunları net bir şekilde iletebilirsiniz.
3. Okul yönetiminden geri dönüş alamamanız durumunda, konuyu Sağlık Bakanlığına iletmek doğru bir adım olabilir. Bu durumda dilekçenizi başvuru yapacağınız birim veya birimlerine posta veya e-posta yoluyla iletebilirsiniz.

Dilekçenizi detaylı ve net bir şekilde hazırlayarak, ilgili birimlere ilettiğinizde konunun daha hızlı ve etkili bir şekilde değerlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Sağlık Bakanlığına ileteceğiniz dilekçenizde tüm detayları eksiksiz bir şekilde belirterek, beklentilerinizi açıkça ifade etmeniz önemlidir.

Size en kısa zamanda olumlu bir geri dönüş almanızı ve yaşadığınız sorunların çözüme kavuşturulmasını temenni ederim. Başarılar dilerim.

Geri