AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ataturk Universitesi harc ucretleri ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Atatürk Üniversitesi harç ücretleri ne kadar?​

ATA AÖF HARÇ ÜCRETİ NE KADAR 2021-2022? ATA AÖF harç miktarlarının lisans programları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji, İşletme ve Kamu Yönetimi için 375 TL olarak belirledi. Sosyal Hizmetler bölümü için ise harç ücreti 900 TL olarak belirlendi.
Ata Aöf Para yatırma son gün ne zaman?
ATA AÖF HARÇ ÖDEME TARİHLERİ 2021 ATA AÖF Ders kayıtları (Mazeretli harç ödeme): 08-15 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)’ne, kullanıcı adınız ve parolanızı yazarak giriş yapıp, “Kişisel Bilgiler” linki altında yer alan “Özlük Bilgileri” menüsüne tıklayınız.

Materyal ücreti nasıl ödenir?​

Akademik takvimde belirtilen kayıt tarihleri arasında materyal ücretini Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri, internet bankacılığı ya da kullanıcı adı ve şifre T.C. kimlik numaranız olmak üzere Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girerek kredi kartı ile online olarak yatırabilirler.
Materyal ücreti ne kadar?
Dönem Başlangıcı
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ATA-AÖF 2019-2020 Öğretim Yılı Materyal Ücretleri de şu şekildedir: Lisans Programları Materyal Ücreti (Yarıyıllık) Sosyal Hizmet bölümü için 900 TL, diğer tüm lisans programları için 325 TL’dir. Önlisans Programları Materyal Ücreti (Yarıyıllık) tüm bölümler için 325 TL’dir.
Aöf harç ücretleri 2021 2022 ne zaman yatırılacak?
Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 21 Şubat 2022 tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:00’a kadar ödeme yapılabilecektir.

ATA AÖF harç ücretleri 2022 ne zaman yatırılacak?​

Ders kayıtları ve materyal ücreti ödeme tarihleri 14 Şubat ve 20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Mazeretli ders kayıt tarihleri ise 21 Şubat ve 27 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
AÖF kayıt ücreti nasıl ödenir?
Öğrenci adayı, T.C. Kimlik numarasını beyan ederek Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine giderek Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, MEB Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına, 30 TL ödeyecek ve dekontu muhafaza edecektir.

ATA AÖF Harç yatırma nasıl yapılır?​

Öğrenciler harç ücretlerini T.C kimlik numaraları ile Halkbank, Vakıfbank yada Ziraat Bankası şubeleri veya internet bankacılığı üzerinden yatırabilirler.
ATA AÖF materyal ücreti hangi bankaya yatırılacak?
Üniversitemizin II. Öğretim ve Uzaktan Eğitim programlarına yerleştirilen öğrenciler, öğrenim ücretlerini Vakıflar Bankası ile Halk Bankası (ATM’ler, Şubeler, İnternet Bankacılığı) veya Ziraat Bankası (Atm’ler ya da İnternet bankacılığı) ya da Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS)’nde yer alan ONLİNE TAHSİLAT menüsü ile kredi …
Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda (Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet ve Görsel İletişim Tasarımı Programı Hariç) alt limit 320 TL Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet, Görsel İletişim Tasarımı Lisans Programlarında alt limit 495 TL ve tekniker unvanı verilen programlarda …
Açıköğretim Harç yatırma ne zaman 2022?
Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 18 Şubat 2022 tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30’a kadar ödeme yapılabilecektir.

AÖF 2022 Harç ücretleri ne zaman yatacak?​

Geri