AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ataturk Universitesi harc parasi ne zaman yatacak?

Editör

Yeni Üye

Atatürk Üniversitesi harç parası ne zaman yatacak?​

ATA AÖF HARÇ ÖDEME TARİHLERİ 2021 ATA AÖF Ders kayıtları (Mazeretli harç ödeme): 08-15 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)’ne, kullanıcı adınız ve parolanızı yazarak giriş yapıp, “Kişisel Bilgiler” linki altında yer alan “Özlük Bilgileri” menüsüne tıklayınız.

ATA AÖF harç ücretleri 2022 ne kadar?​

ATA AÖF HARÇ ÜCRETİ NE KADAR 2021-2022? ATA AÖF harç miktarlarının lisans programları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji, İşletme ve Kamu Yönetimi için 375 TL olarak belirledi. Sosyal Hizmetler bölümü için ise harç ücreti 900 TL olarak belirlendi.

ATA AÖF materyal ücreti nasıl ödenir?​

ATA AÖF materyal ücreti nasıl ödenir?
Akademik takvimde belirtilen kayıt tarihleri arasında materyal ücretini Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri, internet bankacılığı ya da kullanıcı adı ve şifre T.C. kimlik numaranız olmak üzere Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girerek kredi kartı ile online olarak yatırabilirler.

Atatürk Üniversitesi Harç Ücretleri 2021 2022 ne zaman yatırılacak?​

Ders kayıtları ve materyal ücreti ödeme tarihleri 14 Şubat ve 20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Mazeretli ders kayıt tarihleri ise 21 Şubat ve 27 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

AÖF harç ücretleri 2021 2022 ne zaman yatırılacak?​

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 21 Şubat 2022 tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:00’a kadar ödeme yapılabilecektir.

2022 Açık öğretim harcı ne kadar?​

2022 Açık öğretim harcı ne kadar?
Normal dönem dersleri (30 AKTS) alındığında 365 TL – 395 TL harç ücreti ödenmesi gerekecektir. Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır.
2022 aöf kayıtları ne zaman?​
AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ 2022 Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde eğitim gören öğrenciler Bahar Dönemi kayıtları 7 Şubat 2022 tarihinde saat 09.00’dan itibaren online olarak başladı. AÖF 2022 Bahar dönemi kayıtları 18 Şubat Cuma günü saat 17.00’de sona erecek.
Erzurum Atatürk Üniversitesi harç paraları hangi bankaya yatıyor?​
Üniversitemizin II. Öğretim ve Uzaktan Eğitim programlarına yerleştirilen öğrenciler, öğrenim ücretlerini Vakıflar Bankası ile Halk Bankası (ATM’ler, Şubeler, İnternet Bankacılığı) veya Ziraat Bankası (Atm’ler ya da İnternet bankacılığı) ya da Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS)’nde yer alan ONLİNE TAHSİLAT menüsü ile kredi …

AÖF Harç Ödemeleri Ne zaman?​

AÖF Harç Ödemeleri Ne zaman?
21 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 22:00’da sona erecektir. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

Aöf harçları hangi bankaya yatırılacak 2021 2022?​

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından …

AÖF Yeni Kayıt ücreti ne kadar 2022?​

YKS kapsamında İlahiyat (Arapça) Ön Lisans, İktisat (İngilizce), Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce), İşletme (İngilizce), Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Lisans Programlarına kayıt yaptıracak öğrenci adaylarından Dönem Öğretim Gideri olarak ₺320.00 tahsil edilecektir.

Atatürk Üniversitesi harç parası yatırma tarihleri ve tutarları hakkında detaylı bilgiler verilmektedir. Harç ödeme tarihleri genellikle belirli bir zaman diliminde gerçekleşmektedir, bu nedenle ödemeleri zamanında yapmanın önemli olduğunu belirtmek isterim.

ATA AÖF harç ücretleri 2022 konusunda, lisans programları için belirlenen harç miktarları da paylaşılmıştır. Öğrencilerin bu ücretleri ödeyerek kayıtlarını yenilemeleri gerekmektedir.

Gelecek dönem için harç parası yatırılacak tarihler ve ödeme yöntemleri konusunda da bilgiler paylaşılmıştır. Bu tarihleri göz önünde bulundurarak ödemelerinizi planlamanız önemlidir.

Diğer bir konu ise AÖF kayıt tarihleri ve yeni kayıt ücretleri hakkında da detaylı bilgiler bulunmaktadır. Bu bilgiler doğrultusunda kayıt işlemlerinizi zamanında gerçekleştirmeniz ve gerekli ücretleri ödemeniz gerekmektedir.

Son olarak, harç ödemeleri ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, üniversitenin ilgili birimleriyle iletişime geçerek destek alabilirsiniz. Unutmayın, zamanında ve doğru şekilde ödemelerinizi yaparak eğitim sürecinizi sorunsuz bir şekilde sürdürebilirsiniz.

Geri