AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ataturk Universitesi blok uygulama nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Atatürk Üniversitesi blok uygulama nedir?​

Blok Uygulama I ve II dersleri Sosyal Hizmet Lisans programı, Blok Uygulama dersi ise Sosyal Hizmet Lisans Tamamlama Programına kayıtlı 4. sınıf öğrencilerinin almakla yükümlü oldukları uygulamalı derslerdir. Öğrenciler bu dersleri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine bağlı kurum/kuruluşlarda alırlar.

ATA AÖF blok uygulama nasıl yapılır?​

( Blok uygulama il tercih ekranına http://obs.atauni.edu.tr/ adresinden sisteme giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menülerde yer alan Blok Uygulama – Blok Uygulama İl Tercihi sekmesinden ulaşabilirsiniz. )
ATA AÖF blok uygulama vize sınavı var mı?
Blok Uygulama derslerinden uygulama sonucunda alınan puan ara sınav puanı olarak değerlendirilir. Ayrıca bir ara sınav yapılmaz.
ATA AÖF final sınavına girmeyen büte girebilir mi?
Öğrenciler devamsızlıktan kalmamak şartı ile büte girebilir, büt final sınavı gibidir. Vizeye giremeyen öğrenci, finale ve büte de ama kurtaması için yüksek not alması gerekir. evet büte gırebılırsın.

Atatürk Üniversitesi AÖF çocuk gelişimi staj var mı?​

AÖF Çocuk Gelişimi Bölümü Lisans Programında uygulama/staj bulunmamaktadır.

AÖF uygulama dersleri nerede veriliyor?​

Uygulama dersleri süreci Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmî okulöncesi eğitim kurumlarında (bağımsız anaokulları) yürütülür.
Ata Aöf Sosyal Hizmetler staj zorunluluğu var mı?
2015-2016 yılından önce kayıt yaptıran öğrencilerin ise staj zorunluluğu devam etmektedir ve mezun olabilmek için staj yapmak zorundadır. 1-Staj süresi kaç gündür? – Staj süresi 4 hafta ( 24 iş günü )’dır.
Atatürk Üniversitesi sınav Sistemi Nasıl?
Tüm sınavlar sınav merkezlerimizde gözetim altında merkezi sınavlarla yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Fakültemizde ara sınavlar, öğrenci yoğunluğuna göre belirlenen il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Bu sınav, dönem sonu not ortalamasını %30 oranında etkilemektedir.

ATA AÖF final sınavına girmezsem ne olur?​

CEVAP: Finallere girmediğiniz taktirde, o dönemde aldığınız tüm derslerden kalırsınız. Maalesef bütünleme veya mazeret sınavı imkanları da bulunmamaktadır. Eğer son sınıf öğrencisi iseniz mezun olamaz okulu bir dönem uzatmış olursunuz.

Final sınavına giremeyen bütünlemeye girebilir mi?​

BÜTÜNLEME SINAVLARI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU Final sınavına girmeyen öğrenciler de bütünlemeye katılamamaktadır. Final sınavına girmeyen öğrencilerimiz, bütünleme sınavlarına girmeleri için geçerli mazeretlerinin olması gerekmektedir.
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim staj var mı?
Programda uygulama (staj) etkinliği bulunmamaktadır.
Çocuk gelişimi Bölümü nerelerde staj yapabilir?
Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri stajlarını aşağıda belirtilen alanda faaliyet gösteren kuruluşlardan birinde yapabilirler: Özel ve Kamu Anaokulları Özel ve Kamu Kreşler. Kız Meslek Liselerindeki Uygulama Sınıfları

AÖF uygulama dersleri nedir?​

Uygulama dersleri; Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı öğrencisine çalışma olanakları bulunan alanları tanıma, bizzat kurum içinde gözlem, görüşme, uygulama yapma ve bunları değerlendirme olanağı sağlayan derslerden oluşur.

AÖF sosyal hizmet uygulama dersi nerede yapılır?​

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2021-2022 Akademik Takvimine göre güz dönemi Sosyal Hizmet Uygulaması I dersi 01 Kasım 2021 tarihinde başlayacaktır. Programa kayıt yaptıran öğrencilerin uygulama dersi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kurum/kuruluşlarda yürütülür.
Sosyal hizmet Açıköğretim staj var mı?
Uygulama dersleri Üniversite ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliği ile yürütülmekte olup, staj faaliyeti kapsamında değildir.

Geri