Ataturk Universitesi Acikogretim lisans bolumleri nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim lisans bölümleri nelerdir?​

Fakültemiz bünyesinde yürütülen lisans programları aşağıda yer almaktadır.
Atatürk üniversitesi ikinci üniversite kayıtları ne zaman?
ATA AÖF ikinci üniversite ön kayıt süreci 1 Haziran’da başlamıştı. Kesin kayıt tarihleri ise 31 Ağustos’ta başladı ve adaylar ATA AÖF ikinci üniversite kayıtlarını 3 Ekim 2021 tarihine kadar yapabilecek.
Atatürk üniversitesi ikinci üniversite kesin kayıt nasıl yapılır?
Atatürk Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, 2021-2022 ATA AÖF ön kayıt ve kesin kayıt tarihleri duyuruldu. herhangi bir yükseköğretim kurumundan mezun/öğrenci olan ya da yükseköğrenimine bu yıl bir başka bölüm/programda başlayacak olan kişilerin başvuru yapacağı ikinci üniversite kayıtları, “https://obs.atauni.edu.tr

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları nasıl yapılır?​

Sınavlar tüm ülkede merkezi sınav yöntemiyle gözetim altında (yüz yüze) gerçekleştirilmektedir.
ATA AÖF çoçuk gelişimi lisans staj var mı?
Programda Uygulama (Staj) Dersler her yarıyıl için 14 (ondört) hafta sürmektedir.
AÖF 4 yıllık bölümleri nasıl tercih edilir?
4 yıllık açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırmak için ise Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavlarına girmek, TYT’de en az 150 puan, AYT’de en az 180 puan almak gerekmektedir.

Atatürk Üniversitesi kayıt yenileme tarihi ne zaman?​

2021 yılı Bahar Dönemi için Atatürk Üniversitesi ATA AOF Kayıt Yenileme Tarihleri 8 – 15 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
ATA AÖF kesin kayıt ne zaman?
Atatürk üniversitesi ikinci üniversite harçları nasıl yatırılır?
Akademik takvimde belirtilen kayıt tarihleri arasında materyal ücretini Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri, internet bankacılığı ya da kullanıcı adı ve şifre T.C. kimlik numaranız olmak üzere Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girerek kredi kartı ile online olarak yatırabilirler.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Sınavlar yüz yüze mi?​

Geri