Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Atatürk Havalimanıʼna Yapılan Hastanenin Adı Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Atatürk Havalimanıʼna Yapılan Hastanenin Adı Nedir? Türkiye’nin en büyük havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı’na yapılan yeni hastanenin adı merak konusu. Hastanenin ismi henüz resmi olarak açıklanmasa da, bu konuda çeşitli spekülasyonlar bulunuyor. Atatürk Havalimanı’nın yeniden kullanıma açılması için yapılan çalışmalar kapsamında hastane, modern tesisleri ve donanımlı sağlık personeli ile hizmet verecek. Yeni hastane, bölgede sağlık hizmetlerine erişimi artıracak ve acil durumlarda hızlı müdahale imkanı sağlayacak. Atatürk Havalimanı’na yapılan hastanenin adının ne olacağı merakla bekleniyor.
İçindekiler

Atatürk Havalimanıʼna Yapılan Hastanenin Adı Nedir?​

Atatürk Havalimanıʼna yapılan hastanenin adı İstanbul Havalimanı Eğitim ve Araştırma Hastanesidir. Hastane, Türkiye’nin en büyük ve en modern sağlık tesislerinden biri olarak hizmet vermektedir. İstanbul Havalimanı’na yapılan bu hastane, 2020 yılında hizmete açılmıştır.

Hastanenin Özellikleri Nelerdir?​

İstanbul Havalimanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, birçok özelliğiyle dikkat çekmektedir. Hastane, 2.682 yatak kapasitesine sahip olup, 1.000’i yoğun bakım ünitesinde olmak üzere toplamda 1.500 yoğun bakım yatağı bulunmaktadır. Ayrıca hastane bünyesinde 65 ameliyathane, 1.500 hekim ve 6.000 sağlık personeli görev yapmaktadır.

Hastanede Hangi Branşlar Bulunmaktadır?​

İstanbul Havalimanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, geniş bir branş yelpazesine sahiptir. Hastanede, dahiliye, cerrahi, kardiyoloji, göz hastalıkları, ortopedi, nöroloji, dermatoloji, kadın doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları gibi birçok farklı branşta hizmet verilmektedir. Bunun yanı sıra, acil servis, radyoloji, laboratuvar, fizik tedavi ve rehabilitasyon gibi destek birimleri de hastanede bulunmaktadır.

Hastanenin Ulaşımı Nasıldır?​

İstanbul Havalimanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Havalimanı’nın hemen yanında konumlanmıştır. Hastaneye ulaşım için havalimanı içerisinde yer alan terminal binalarından çıkış yaparak, yürüyerek veya özel ulaşım araçlarıyla hastaneye kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca, hastane çevresinde otopark alanları da bulunmaktadır.

Hastanenin Sağladığı Hizmetler Nelerdir?​

İstanbul Havalimanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hastalarına birçok farklı sağlık hizmeti sunmaktadır. Bunlar arasında tanı ve tedavi hizmetleri, ameliyatlar, acil tıp hizmetleri, laboratuvar testleri, radyolojik tetkikler, rehabilitasyon ve fizik tedavi hizmetleri sayılabilir. Hastane, uluslararası standartlara uygun olarak donanımlı ve tecrübeli sağlık personeliyle hastalarına kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Atatürk Havalimanıʼna Yapılan Hastanenin Adı Nedir?​

Atatürk Havalimanı’na Yapılan Hastanenin Adı Nedir?
Atatürk Havalimanı’na yapılan hastanenin adı Atatürk Havalimanı Pandemi Hastanesi’dir.
Atatürk Havalimanı Pandemi Hastanesi, İstanbul’da bulunan bir acil durum hastanesidir.
Hastane, COVID-19 salgını sırasında hizmet vermek üzere kurulmuştur.
Hastane, 1000’den fazla yatak kapasitesine sahiptir.
Hastanede yoğun bakım üniteleri, ameliyathaneler ve laboratuvarlar bulunmaktadır.

Atatürk Havalimanı Pandemi Hastanesi, Türkiye’nin en büyük pandemi hastanesidir.
Hastane, 2020 yılında hizmete açılmıştır.
Hastane, COVID-19 hastalarının tedavisi için özel olarak donatılmıştır.
Hastane, uluslararası standartlara uygun olarak inşa edilmiştir.
Hastane, sağlık personeli ve donanım açısından tam teşekküllü bir merkezdir.

Geri