Atakan Ozyurt Kimdir Kac Yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Atakan Özyurt Kimdir Kaç Yaşında?​

Atakan Özyurt, 31 Aralık 1993 tarihinde Ordu’da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Bölümünde tamamlamıştır.

Fatih Yasin Kimdir?​

Sosyal medya fenomeni, oyuncu, senarist. 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü’nde tamamlamıştır. Çektiği Vine’larla tanınan Farih Yasin üniversitede Atakan Özyurt’la tanışmış ve daha sonra birlikte çektikleri vine ile fenomen olma yolunda ilk adımı atmışlardır.
Fatih Yasin kimdir nerelidir?
İstanbulFatih Yasin / Doğum yeri

Atakan Özyurt hangi üniversiteden mezun?​

İstanbul Arel Üniversitesi Kemal Gözükara YerleşkesiAtakan Özyurt / Eğitimİstanbul Arel Üniversitesi, Kemal Gözükara eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 5656 sayılı Yasa ile kurulan, 18 Mayıs 2007 tarihli ve 26526 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak kuruluşunu tamamlayan, Yükseköğretim Yasası çerçevesinde kamu tüzel kişiliği, mali ve idari özerkliği olan vakıf üniversitesidir. Vikipedi

Kafalar ne mezunu?​

KAFALAR KARIŞIK ATAKAN KİMDİR? Atakan Özyurt, 1993 yılında Ordu’da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Tıbbi Labaratuar Bölümü’nde tamamlamıştır. Çektiği Vine’larla tanınan Fatih Yasin ile tanışan Atakan Özyurt ve daha sonra birlikte çektikleri vine ile fenomen olma yolunda ilk adımı atmışlardır.
Kafalar Bilal nereli?
Bilal Hancı, 8 Eylül 1989 tarihinde Trabzon’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesinde tamamladı. Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile tanışan Bilal Hancı, sosyal medyada paylaştıkları videolar sonrasında 26 Aralık 2014 tarihinde Youtube’da Kafalar kanalını açarak çok sevilen fenomenler arasında yer almışlardır.

Fatih Yasin Hangi üniversite mezunu?​

İstanbul Arel Üniversitesi Kemal Gözükara YerleşkesiFatih Yasin / Eğitim

Yasin Obuz un sevgilisi kim?​

Anastasia Petrova, Yasin Obuz’a yazdığı mektupta, “Her zaman yanındayım ve seni çok özlüyorum. Hayatımda gerçekten sana ihtiyacım var. Benim için endişelenme, seni bekleyen iyi bir kızım” ifadelerini kullandı.
Sena Güzeldağ nereli?
Sena Güzeldağ 2021 yılında Fatih Yasin ile evlenmiştir. Sena Güzeldağ’ın mesleği Avukat’tır. Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Sena Güzeldağ aslen Şanlıurfalı’dır.

Fatih Yasin nerede doğdu?​

Bilal hangi burç?​

28 Ekim doğumlu olan sanatçı Bilal Sonses Akrep burcudur.
Hancı kimdir?
Bilal Hancı kimdir, Sosyal medyada çektikleri videolarla adını duyuran sosyal medya fenomenleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin “Kafalar” olarak tanınmışlardır. Bilal Hancı, 8 Eylül 1989 tarihinde Trabzon’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesinde tamamladı.

Atakan Ozyurt nereli?​

OrduAtakan Özyurt / Doğum yeri

Atakan Özyurt burcu ne?​

5. Atakan Özyurt – 31 Aralık 1993. Oğlak burcu.
Yasin burcu ne?
Yasin: Akrep burcu Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı.

Geri