Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Atakan Hoşgören

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Doğum Tarihi
1999

Atakan Hoşgören sinema, reklam ve dizi oyuncusu, model, sporcudur. 1999 yılında İstanbul’da doğdu. Kolej eğitiminden sonra Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümüne devam etmektedir. Oyunculuk hayatına 7 yıl önce başladı. Birçok reklam filminde oynayan oyuncu, Yıldızlar Şahidim adlı dizide kısa bir süre rol almıştır. Tiyatro deneyimi de bulunan Atakan Hoşgören aynı zamanda 5 yıl kadar Beşiktaş altyapısında basketbol oynamıştır.
Daha önce Beşiktaş altyapısında basketbol oynayan yakışıklı oyuncu, modellikten sonra ilk olarak Yıldızlar Şahidim dizisinde yer aldı ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekmişti. 4N1K – 2 filmdeki ‘Ali Tekelioğlu’ karakterini canlandırmıştır. 4N1K filminden sonra 2018’de başlayan 4N1K dizisinde rol aldı. Hobileri arasında kitap, sinema, tiyatro, basketbol, müzik, ı.kısa film, spor ve Klasik Araba tutkusu bulunmaktadır. Atakan Hoşgören 4N1K dizisinde Ali Tekelioğlu karakterini canlandırmış, bu rolüyle de büyük bir hayran kitlesi oluşmuştu. 2020 yılında Akıncı dizisi kadrosunda ve 4N1K Düğün adlı sinema filminde yer aldı.
Rol Aldığı Bazı Film ve Diziler: İçimizdeki Ateş (Ege, TV Dizisi 2022) Sana Söz (Umut, TV Dizisi 2021) 4N1K Düğün (Ali Tekelioğlu, Sinema Filmi 2020) Akıncı (Murat, TV Dizisi 2021) 4N1K 2 (Ali Tekelioğlu, Sinema Filmi 2018) 4N1K Yeni Başlangıçlar (Ali Tekelioğlu, TV Dizisi 2018) Yıldızlar Şahidim (TV Dizisi 2017)

Atakan Hoşgören 1999 yılında İstanbul'da doğmuş ve sinema, reklam ve dizi oyuncusu, model, sporcudur. Kolej eğitiminden sonra Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümüne devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine 7 yıl önce başlamıştır ve birçok reklam filminde yer almıştır. Ayrıca tiyatro deneyimi de bulunan Atakan Hoşgören, 5 yıl boyunca Beşiktaş altyapısında basketbol oynamıştır.

Yakışıklı oyuncu, modellikten sonra ilk olarak Yıldızlar Şahidim dizisinde rol almış ve başarılı performansı ile dikkat çekmiştir. Daha sonra 4N1K – 2 filmdeki ‘Ali Tekelioğlu’ karakterini canlandırmış ve 2018 yılında başlayan 4N1K dizisinde yer almıştır. Hobileri arasında kitap, sinema, tiyatro, basketbol, müzik, kısa film, spor ve klasik arabalar bulunmaktadır.

Atakan Hoşgören, 4N1K dizisindeki Ali Tekelioğlu karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. 2020 yılında Akıncı dizisi kadrosunda ve 4N1K Düğün adlı sinema filminde de yer almıştır.

Rol aldığı bazı film ve diziler arasında İçimizdeki Ateş (Ege, TV Dizi 2022), Sana Söz (Umut, TV Dizi 2021), 4N1K Düğün (Ali Tekelioğlu, Sinema Filmi 2020), Akıncı (Murat, TV Dizisi 2021), 4N1K 2 (Ali Tekelioğlu, Sinema Filmi 2018), 4N1K Yeni Başlangıçlar (Ali Tekelioğlu, TV Dizisi 2018) ve Yıldızlar Şahidim (TV Dizisi 2017) yer almaktadır.

Geri