Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ata hangi bolumler var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ata hangi bölümler var?​

Fakültemiz bünyesinde yürütülen lisans programları aşağıda yer almaktadır.

Atatürk Üniversitesi kaç fakülte var?​

İki fakültede 135 öğrenci ile öğretime başlayan Atatürk Üniversitesi, 2005-2006 öğretim yılı itibarıyla 41.613 Öğrenci, 2.439 Öğretim Elemanı, 17 Fakülte, 20 Yüksekokul, 6 Enstitü, 16 Araştırma Merkezi, 100 binin üzerinde mezuna sahiptir.
Atatürk Üniversitesi sınavsız ikinci üniversite hangi bölümler var?
ATAMETA ile Fakültemizdeki tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz….İkinci Üniversite kapsamında başvurabileceğiniz önlisans programları;
4 yıllık açıköğretim bölümleri nelerdir?
Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları (4 Yıllık)

Açıköğretimde 2 yıllık hangi bölümler var?​

Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları (2 Yıllık)

Atatürk Üniversitesi Türkiyede kaçıncı sırada?​

2016-2017 URAP EN İYİ ÜNİVERSİTELER SIRALAMASI AÇIKLANDI Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Enformatik Enstitüsü bünyesinde yer alan “URAP Araştırma Laboratuvarı”, Türkiye’nin en iyi üniversitesi sıralamasını açıkladı. Atatürk Üniversitesi Genel Sıralamada 12.
Atatürk Üniversitesi hangi illerde var?
Atatürk Üniversitesi nerede şeklinde arama yapan bir çok kişi bu Üniversitemizin hangi şehirde olduğunu merak etmektedir. Bu Üniversitemiz Erzurum ilindedir. Üniversitenin fakülte ve meslek yüksek okulları Erzurum ve Merkez ve İlçelerinde dağılmış vaziyette eğitim vermektedir.
Uzaktan ikinci üniversite hangi bölümler var?
Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ
Açıköğretim bölümleri 2 yıllık (önlisans) ve 4 yıllık (lisans) olarak hizmet vermektedir. Bu yıl 2 yıllık açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırabilmek için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından Temel Yeterlilik Testi’ne (TYT) girmek ve en az 150 puan almak gerekmektedir.
Açıköğretim 2 yıllık hangi üniversitelerde var?
Hangi Üniversitelerde Açıköğretim Bölümleri Var?
AÖF 2 yıllık için kaç puan gerekir?
Bu yıl 2 yıllık açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırabilmek için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından Temel Yeterlilik Testi’ne (TYT) girmek ve en az 150 puan almak gerekmektedir.

Geri