AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ATA AOF harc ucretleri ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ATA AÖF harç ücretleri ne kadar?​

ATA AÖF HARÇ ÜCRETİ NE KADAR 2021-2022? ATA AÖF harç miktarlarının lisans programları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji, İşletme ve Kamu Yönetimi için 375 TL olarak belirledi. Sosyal Hizmetler bölümü için ise harç ücreti 900 TL olarak belirlendi.

ATA AÖF kayıt yenileme yapılmazsa ne olur?​

Ders kaydı yapmayan öğrenciler o yarıyıl içerisinde ders alamaz ve ders materyallerine ulaşamazlar. Bu nedenle öğrencilerimiz her yarıyıl başında materyal ücretini yatırarak ders kaydı yapmalıdırlar.
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim kayıt sildirme nasıl yapılır?
Kayıt silme talebinizi içeren ıslak imzalı dilekçenizin ile nüfus cüzdanınızın fotokopisini Fakültemize elden teslim ettiğiniz ya da posta/kargo yoluyla gönderdiğiniz takdirde kayıt silme işleminiz gerçekleştirilir.

Aöf harç ücretleri 2021 ne kadar?​

2021-2022 Öğretim Yılı İlk Kez Kayıt Yaptıracak Adayların Ödeyeceği Tutarlar. * Staj nedeni ile Dönem Öğretim Giderine bir defaya mahsus ₺110,00 fark ücreti eklenmiştir. ** Bu programlarda Dönem Öğretim Gideri ₺730.00’dır.

ATA AÖF harç ücretleri 2021 ne zaman yatırılacak?​

ATA AÖF HARÇ ÖDEME TARİHLERİ 2021 ATA AÖF Ders kayıtları (Mazeretli harç ödeme): 08-15 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)’ne, kullanıcı adınız ve parolanızı yazarak giriş yapıp, “Kişisel Bilgiler” linki altında yer alan “Özlük Bilgileri” menüsüne tıklayınız.
AÖF kayıt yapılmazsa ne olur?
KAYIT YENİLEME İŞLEMİ 1. Süresi içinde kayıt yenileme işlemi yapılmazsa ne olur? Öğrenciler, her yarıyıl başında Senato’nun belirleyeceği süreler içinde kayıtlarını yenilemek zorundadırlar. Bu süre içinde kaydını yenilemeyen öğrenciler o yarıyılda derslere giremezler ve bu süre öğrenim süresinden sayılır.
Katkı payını veya öğrenim ücretini zamanında ödemezsem ne olur? Öğrenci katkı payını/öğrenim ücretini süresi içinde ödemeyen öğrenciler ders kayıtlarınız yapamazlar. Bu öğrenciler, ilgili yarıyılda öğrencilik haklarından yararlanamazlar.
Talebiniz ancak ıslak imzalı dilekçe ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile Dekanlığımıza başvurmanız/göndermeniz durumunda, işleme alınacaktır.
2021 2022 açık öğretim harç parası ne kadar?
2021-2022 Öğretim Yılı İlk Kez Kayıt Yaptıracak Adayların Ödeyeceği Tutarlar

Atatürk Üniversitesi AÖF Harç ücretleri ne zaman yatırılacak?​

Geri