Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

ATA AOF FF olan dersler ne olacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ATA AÖF FF olan dersler ne olacak?​

Ders Geçme: Dersi geçmek için o dersin harf notuna bakılır. Eğer FF ise o dersten direk kalmışsınız demektir ve sonraki yıl bu dersi almanız gerekmektedir. Şartlı / Koşullu Geçme: Dersinizin harf notu CD DC yada DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektir.

Fotoğrafçılık Bölümü açıktan okunur mu?​

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Önlisans Programında mezuniyet koşullarını yerine getiren öğrenciler, “Açıköğretim Fakültesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Önlisans Programı Diploması” alırlar.
AÖF tek dersten kalanlar mezun olabilir mi?
AÖF tek ders sınavın kimler girebilir: Üniversiteye kaydı olan bir öğrencinin üniversiteden mezun olması için geçmesinin gerekli olduğu ders bir tane ve bu dersi geçemediği için mezun olma durumu söz konusu olamıyor ise tek ders sınavı olarak bilinmektedir.
Fotoğrafçılık bölümünden ne olunur?
Fotoğraf ve Video bölümünden mezun olan kişiler gelecek hayatlarında kamu ve özel şirketlerde kendilerine iş arayabilirler, basın ve yayın başta olmak üzere birçok alanda kendilerine iş arayabilirler. Mezun kişiler basın ve yayın dışında görüntü yönetmenliği ve akademisyenlik gibi mesleklere de yönelebilirler.

Açıköğretim fotoğrafçılık ve kameramanlık kaç yıllık?​

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü (2 Yıllık)

Aöf fotoğrafçılık ve kameramanlık Bölümü kaç yıllık?​

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık (2 Yıllık) 2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
AÖF üstten ders alma nasıl olur?
(2) (Değişik: RG-24/04/2019- 30754) Programa ilk kez kayıt yaptıran öğrenci, kayıt yaptırdığı öğretim yılının güz döneminde okutulan tüm derslerini almak zorunda olup üst yarıyıllardan ders alamaz. Kayıt yaptırdığı öğretim yılının bahar döneminden itibaren üst yarıyıllardan ders alabilir.
Ata Aöf Dönemlik kaç kredi alınabilir?
(3) (Değişik:RG-10/10/2020-31270) Öğrenciler, bir yarıyılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders alırlar. Bu şekilde alınacak dersler öğrencilerin bulundukları yarıyıl ve/veya alt yarıyıllardaki derslerden olabilir, üst yarıyıllardan ders alınamaz.

Geri