AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ATA AOF bahar donemi vize sinavi ne zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ATA AÖF bahar dönemi vize sınavı ne zaman?​

Kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler, bahar dönemi vize sınavlarına katılım sağlayacaklar. Atatürk Üniversitesi akademik takvimde yer alan bilgiler kapsamında öğrenciler vize sınavlarına 9-10 Nisan 2022 tarihleri arasında girecekler.
AÖF bahar dönemi dersi güz döneminde alınır mı?
(2) (Değişik: Senato-09/04/2019-4/4) Öğrenci, güz dönemi derslerini bahar döneminde; bahar dönemi derslerini güz döneminde alamaz, ancak yaz okulunda her iki dönemden de ders alabilir.

AÖF hangi yarıyıldan ders alma?​

2020-2021 öğretim yılında ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerin bahar döneminde ders seçimi yapmaları gerekir. Kayıt yenileme tutarı ödendikten sonra kayıt yenileme tarihleri içinde dönem öğretim gideri tutarının altında olmamak şartıyla seçilen ders silinip yerine başka bir ders seçilebilir veya yeni ders eklenebilir.
ATA AÖF vize sınavları ne zaman 2022?
Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi final sınavları mayıs ayında yapılacak. 09-10 Nisan 2022 tarihlerinde yapılan vize sınavı giriş belgesi 31 Mart Perşembe günü yayımlanmıştı.

ATA AÖF sınavları ne zaman 2022?​

Buna göre ATA AÖF ara sınavı 9-10 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak ve sınav yüz yüze olarak gerçekleştirilecek.
Aof Güz Dönemi kayıt yaptırmayan Bahar Dönemi yaptırabilir mi?
Ara dönemde yeni kayıt yapılamamaktadır. Yeni kayıt olmak isteyenler Eylül, Ekim aylarında fakülte tarafından belirlenen tarih aralıklarında işlemlerini yaptırabilir.

Aof Bahar döneminde kalınan dersler ne olacak?​

Her dönem ayrı bir sınıf gibi değerlendirilir. Güz döneminden kalınan bir ders sadece bir dahaki güz döneminde (1-3-5-7), bahar döneminden kalınan bir ders sadece bahar döneminde (2-4-6-8) tekrar alınabilir. 3. Ara sınavın %30’u, dönem sonu sınavının %70’i alınarak her ders için başarı notu hesaplanır.
Aof hangi dönemden ders alma?
Kayıt yaptırdığı öğretim yılının bahar döneminden itibaren üst yarıyıllardan ders alabilir.

Aof 1 3 2 4 kuralı kalktı mı?​

Açıköğretimde sınıf geçme sistemi değiştirildi. Önceden 1-3, 2-4 kuralı dediğimiz 1. sınıftan dersi olanların 3. sınıftan ders alamaması kuralı kalktı. Kalan FF dersinizi istediğiniz sınıfta alabileceksiniz. Böylece sınıf tekrar daha az olmuş olacak.
Vize sınavları ne zaman 2022?
2021-2022 eğitim yılı Bahar Dönemi Ara Sınavları, 02- 03 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. 21 Şubat 2022 tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapan adaylar, bahar dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezlerinde girebilir.

ATA AÖF vize ne zaman 2021-2022?​

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar dönemi ara sınavları, 09-10 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak. ATA AÖF dönem sonu (final) sınavları, 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde, bütünleme sınavı ise 02-03 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.
ATA AÖF Final sınavı Ne Zaman 2022?
(Yayımlanma Tarihi: 17.08.2021) (Güncellenme Tarihi: 23.12.2021)

Geri