AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Asya Neyleyim Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Asya Neyleyim,
Asya Neyleyim Şarkı Sozleri
Cekilmez oldum bu ara
Belimi bukuyor hasret
Diyorlar sabret
Her yalnız uyandığımda
Alıyor bir telaş beni
Gittiğinden beri
Issız gelir bu şehirler
Uzaklıklar artık bana bana yeter
Birde sen boyle yapma yar
Yalnızlık bana cok ağır
Cok zor geliyor
Neyleyim yarim olmayınca
Yalnızlık bana fermandır
Neyleyim yarim olmayınca
Sevdaya duşmek haramdır
Neyleyim yarim olmayınca
Olurum vakit tamamdır
Neyleyim yarim olmayınca
Yaşayamamki

"Asya Neyleyim" adlı şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda bir aşkın özlem ve hasretle dolu hikayesi anlatılıyor. Şarkı, ayrılığın yarattığı boşluğu, yalnızlığı ve sevdayı içinde barındırıyor.

Şarkının nakarat kısmında geçen "Neyleyim yarim olmayınca, yalnızlık bana fermandır" dizelerinde ayrılığın yarattığı acı ve boşluğa vurgu yapılıyor. Yalnızlık, bu dizelerde bir emir gibi algılanıyor ve yar olmayınca yaşanan acının tarif edilmeye çalışılıyor.

Son dizelerde ise "Sevdaya düşmek haramdır, olurum vakit tamamdır, yaşayamam ki" ifadeleriyle aşkın ve sevdanın çekilen acıların, yalnızlığın getirdiği zorlukların altını çiziliyor. Aşkın yasak olduğu, yaşamın artık anlamının kalmadığı, yar olmayınca yaşanılamaz olduğu vurgulanıyor.

Bu dizelerle şarkı, aşkın derinliklerine inmeyi, yar olmayınca yaşanan acıları ve yalnızlığı hissettirmeyi amaçlıyor. Şarkının duygusal yükü ağır olsa da, içinde bulunan herkesin bir noktada aşkın getirdiği duyguları ve yalnızlığı deneyimlemiş olabileceğini düşünüyorum.

Geri