AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Asya kasap kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Asya kasap kaç yasinda?​

Asya Kasap 29 Eylül 2001 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir.

Ali Fuat Pekzeren kaç yaşında?​

Ali Fuat Pekzeren kaç yaşında?
33 yaşında (27 Mart 1989)Ali Fuad Pekzeren / Yaş

Seksenlerdeki şişman kasap kac kilo?​

Seksenlerdeki şişman kasap kac kilo?
27 Mart 1989, İstanbul doğumludur. Bazı kaynaklarda adı Ali Fuat Pekzeren olarak da geçmektedir. Boyu 1.75 cm, kilosu 145, burcu ise Koç’tur. Sahne ile ilk defa henüz Kalamış İlköğretim Okulu 6. sınıfta iken okulda tanışmış, okulda Küçük Prens isimli oyunda Kral rolünü üstlenmiştir.

80 ler Sinan Kimdir?​

Ali Fuad PekzerenSinan / Canlandıran

Sıla Korkmaz kaç yaşında?​

Sıla Korkmaz kaç yaşında?
Sıla Korkmaz 19 Ekim 1995 yılında doğmuştur. İstanbul’lu olan oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim aldı.

Seksenler Bahtiyar kaç yaşında?​

Seksenler Bahtiyar kaç yaşında?
Faruk Sofuoğlu, 1969 doğumludur. Seksenler dizisinde canlandırdığı Kasap Bahtiyar karekteriyle tanınmaya başlayan Faruk Sofuoğlu hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde…
Ali Fuat Pekzeren hangi dizilerde oynadı?​
Seksenlerşu tarihten beri: 2012Papatyamşu tarihten beri: 2009Ali Fuad Pekzeren/TV şovları

Seksenler Deniz kac kilo?​

Seksenler Deniz kac kilo?
Değişimiyle şaşkına çeviren Uludağ paylaşımına “İnadı olmayanın muradı olmaz. 161 kg başladığım bu hikayede sona geldik. 5 ayda tam 63 kg verdim ve 98 kiloya düştüm. Gerçek bir hayat deneyimi oldu benim için” notunu ekledi.

80 ler dizisi oyuncuları Bekçi Bekir kimdir?​

80 ler dizisi oyuncuları Bekçi Bekir kimdir?
Hacı Ali Konuk kimdir? TRT 1’de yayınlanmakta olan Seksenler dizisinde Bekçi Bekir karakteri ile tanındı. Hacı Ali Konuk, 1 Mayıs 1969 tarihinde Erzurum’da doğmuştur. Daha sonra ailesiyle birlikte Aydın’a yerleşti.

Sude alkış kaç yaşında?​

Sude Alkıs 8 Temmuz 1997 yılında İzmir’de dünyaya geldi.

SILA Korkmaz hangi dizilerde oynadı?​

SILA Korkmaz hangi dizilerde oynadı?
Rol Aldığı Film ve Diziler:
- Adı Sevgi (Esma, TV Dizisi 2022)
- Çember (TV Dizisi 2021)
- Fragments from Another World (Büşra, Sinema Filmi 2021)

Sıla Korkmaz hangi dizilerde oynadı?​

Sıla Korkmaz hangi dizilerde oynadı?
Sıla Korkmaz ilk ekran deneyimini de 2005’te Namus dizisi ile gerçekleştirdi. Ardından, 2020’de Şeref Sözü dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı. Şimdilerde ise ATV ekranlarının yeni dizisi Adı Sevgi’de Esma roluna hayat veriyor.

Asya Kasap, 29 Eylül 2001 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Dolayısıyla şu anda 2022 yılı itibariyle Asya Kasap 20 yaşındadır.

Ali Fuat Pekzeren ise 27 Mart 1989 doğumludur, dolayısıyla 2022 yılı itibariyle 33 yaşındadır.

"Seksenlerdeki şişman kasap" ile ilgili verilen bilgiler, bahsedilen karakterin kilosunun 145 olduğunu göstermektedir.

Faruk Sofuoğlu ise 1969 doğumludur, yani 2022 yılı itibariyle 53 yaşındadır.

Değişimiyle dikkat çeken "Seksenler" dizisinin Deniz karakterinin kilosu, başlangıçta 161 kilo iken 5 ayda 63 kilo vererek 98 kiloya düştüğü belirtilmektedir.

Hacı Ali Konuk, Bekçi Bekir karakteri ile tanınmaktadır ve 1 Mayıs 1969 Erzurum doğumludur.

Sude Alkıs ise 8 Temmuz 1997 doğumludur ve 2022 yılı itibariyle 24 yaşındadır.

Sıla Korkmaz'ın rol aldığı diziler arasında "Adı Sevgi", "Çember", "Fragments from Another World" gibi yapımlar bulunmaktadır. Ayrıca ilk ekran deneyimini 2005 yılında "Namus" dizisi ile yaşamıştır ve son olarak "Adı Sevgi" dizisinde Esma karakterine hayat vermektedir.

Geri