Asus tablet modelini nasil ogrenirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Asus tablet modelini nasıl öğrenirim?​

Zenfone/Padfone serileri için – Ürününüzü kapattıktan sonra arka kapağını çıkartınız. Model adını kırmızı ile gösterilen etiketin üzerinde görebilirsiniz. Fonepad serileri için – Tabletinizin arkasında kapağın üzerinde kırmızı ile gösterilen bölgede model adını bulabilirsiniz.

Asus bilgisayar modeli nerede yazar?​

BIOS ekranına girdiğinizde [Gelişmiş] ekranına① geçin. [ASUS EZ Flash 3 Utility] öğesini seçin ve klavyenizdeki Enter tuşuna basın②. Platform bölümünde model adını, Sürüm bölümünde de BIOS sürümünü③ görebilirsiniz.
Asus Laptop özelliklerine nasıl bakılır?
Adım #1: Başlat menüsünden “Ayarlar” uygulamasını açın. Adım #2: Sistem menüsünü açın. Adım #3: Sol barda en altta “Hakkında” kısmına tıklayın. Adım #4: Açılan menüde sistem özellikleriniz görüntülenecektir.
Laptop modeli nasıl öğrenilir?
Win + R tuşlarına basın, cmd yazın ve Enter tuşuna basın. Bilgisayarınızın modelini görüntülemek için systeminfo yazın ve Enter tuşuna basın.

Asus_x00td hangi model?​

asus zenfone max pro x00td.

Bilgisayar adı nasıl öğrenilir?​

Bilgisayarınızın adını bulmak için yardıma mı gereksinim duyuyorsunuz?
- Denetim Masası’nı açın.
- Sistem ve Güvenlik > Sistem’i tıklatın. Bilgisayarınız hakkındaki temel bilgileri görüntüleyin sayfasında, Bilgisayar adı, etki alanı ve çalışma grubu ayarları bölümü altındaki Tam bilgisayar adı’na bakın.
Asus Laptop seri numarası nerede yazar?
Seri numara barkodun direkt altında yer alır. Seri numara kasanın yanında (1) veya kasa kapağının üzerinde (2) bulunabilir.
Bilgisayarın modeli nasıl öğrenilir?

Asus T00J D hangi model?​

Asus Zenfone 5 (T00J)

Asus telefon Uretiyor mu?​

ASUS anakartın yanı sıra,ekran kartı, LCD Panel, kasa, UMPC, soğutucu, dizüstü bilgisayari, akıllı telefon alanlarında da ürünler sunmaktadır. Bunu son dönemde ürettiği Asus N serisi ile göstermiştir.

Geri