AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Asus G550JK-CN545H Notebook

haberci

Yeni Üye
Merhabalar Herkese,

Kendime asus CN545H modelini almaya karar verdim, son olarak da sizlerin görüşlerinizi alayım dedim Sizce Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu model nasıl özellikleri bakımından bilgilendirirseniz çok sevinirim

İlginiz için Teşekkürler

Merhaba,

Asus G550JK-CN545H modeli, güçlü performansı ve şık tasarımıyla dikkat çeken bir notebook modelidir. İşlemci tarafında Intel Core i7-4710HQ dört çekirdekli işlemciye sahiptir ve bu sayede yüksek performans gerektiren işlerde başarılı bir performans sunar. Ayrıca 8 GB DDR3 RAM ile desteklenen sistem, genel olarak akıcı bir kullanım deneyimi sağlar.

Grafik tarafında ise Nvidia GeForce GTX 850M ekran kartı bulunur. Bu sayede oyun oynarken ve grafik işlemlerinde tatmin edici bir performans alabilirsiniz. Ayrıca 15.6 inç Full HD ekranı, geniş görüş açıları ve canlı renkler sunarak keyifli bir görsel deneyim sunar.

Depolama tarafında 1 TB HDD ile donatılmış olan model, geniş veri depolama alanı sağlar. Ayrıca SSD yuvası sayesinde daha da hızlı depolama seçeneklerini ekleyebilirsiniz.

Bağlantı çeşitliliği açısından zengin olan modelde HDMI, mini DisplayPort, USB 3.0 gibi portlar bulunur. Ayrıca arka aydınlatmalı klavye ve güçlü hoparlörleri de kullanıcı deneyimini arttıran unsurlar arasındadır.

Sonuç olarak Asus G550JK-CN545H modeli, güçlü performansı, şık tasarımı ve geniş ekranı ile dikkat çeken bir notebook modelidir. Eğer oyunculuk ya da grafik işleri gibi performans gerektiren kullanım senaryolarına ihtiyacınız varsa, bu model sizin için uygun bir seçenek olabilir.

Umuyorum bu bilgiler size yardımcı olur. İyi bir alışveriş geçirmenizi dilerim.

Geri