AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Asuman Krause Hakkında Bilgi

haberci

Yeni Üye
Türkiye ikinci güzeli seçildikten daha sonra mankenliğe başladı 2005 yılında Yaz Sabahıisimli showun sunuculuğunu üstlendi Aynı yıl Sen Ne Dilersen adlı filminde melek rolünü üstlenerek oyunculuğa adım attı Daha Sonra Görme dizisinde Metin Şentürk ile başrolü paylaştı No Savaş Yes Mankentiyatro oyununun peşinde Kandemir Konduk'un İyi Aile Çocuğutiyatrosunda başrol alarak oyunculuğunu pekiştirdi 1
Krause, 2006 yılında mankenliği bırakarak şarkıcılığa başladı Ilk albümü Çok Yalnızımı 2006 yılında Seyhan Müzik etiketiyle yayınladı Mankenlikten şarkıcılığa geçtiği için yapılabilecek hileli eleştirileri önlemek için, albümü ismini vermeden radyolara gönderdi Şarkıları genellikle fazla tepkiler alırken, tını ise Burcu Güneş ve Emel Müftüoğlu'na benzetildi 2 İkinci albümü Kuklaise 2008 yılında yayınlandı Mayıs ayına değin Show TV'de Wipe Out programını sunan Krause, bugünlerde ise Show TV'de Wipe Out adlı yarışmanın 4 serisini sunmaktadır Hem, Star Tv'de Fear Factor Extreme adlı programı sunmuştur 2019'in Kasım ayından itibaren ise FOX'ta yeniden yayınlanmaya başlayan Var Mısın Yok Musun isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenmektedir
Asuman Krause Resimleri
*

Asuman Krause, Türkiye'nin ikinci güzeli seçildikten sonra mankenlik kariyerine adım atmıştır ve 2005 yılında "Yaz Sabahı" isimli showun sunuculuğunu üstlenmiştir. Aynı yıl "Sen Ne Dilersen" adlı filminde melek rolünü üstlenerek oyunculuk deneyimini de yaşamıştır. Daha sonra "Görme" dizisinde Metin Şentürk ile başrolü paylaşmış ve "No Savaş Yes Manken" tiyatro oyununda rol almıştır. "İyi Aile Çocuğu" tiyatrosunda da başrol oynamış ve oyunculuğunu pekiştirmiştir.

2006 yılında mankenliği bırakarak şarkıcılığa adım atan Asuman Krause, ilk albümü "Çok Yalnızımı"nı 2006 yılında Seyhan Müzik etiketiyle yayınlamıştır. Albümün ismini açıklamadan radyolara göndermesinin nedeni, mankenlikten şarkıcılığa geçtiği için olası eleştirilere karşı önlem almaktı. Şarkıları genellikle ilgi görmüş ancak sesi Burcu Güneş ve Emel Müftüoğlu'na benzetilmiştir. İkinci albümü "Kukla" ise 2008 yılında yayınlanmıştır.

Asuman Krause, kariyerinde televizyon programlarına da adım atmış ve Mayıs ayına kadar Show TV'de "Wipe Out" programını sunmuştur. Bugünlerde yine Show TV'de "Wipe Out" yarışmasının 4. serisini sunmaktadır. Ayrıca Star TV'de "Fear Factor Extreme" programını da sunmuştur. 2019'dan itibaren ise FOX'ta yeniden yayınlanmaya başlayan "Var Mısın Yok Musun" isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenmektedir.

Ayrıca, Asuman Krause'nin resimlerine de internetten kolaylıkla erişebilirsiniz.

Geri