AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Astrolojide sans noktasi nasil bulunur?

Editör

Yeni Üye

Astrolojide şans noktası nasıl bulunur?​

Şans noktasının hangi burçta olduğunu belirliyoruz. Yay burcu boylamı 240- 270 olduğuna göre 251 drc 23′ yay burcu boylamı içinde. O halde biz şans noktamızın burç derecesini bulmak için elimizdeki sonuçtan yay burcunun boylam derecesini çıkaracağız.. Şans noktamızı manüel olarak hesaplamış olduk.

Astroloji haritası nasıl çıkarılır?​

Astroloji haritası nasıl çıkarılır?
Harita çıkartmak için ben www.astro.com sayfasını kullanıyorum. İngilizce bir site, ancak harita çıkarma konusunda ben size adımları, görsellerle göstereceğim. www.astro.com sayfasında “All Free Horoscopes at a Glance” buraya tıklayın. Gelen sayfadan, “Chart drawing, Ascendant” tıklayarak, bir sonraki adıma ilerleyin.

Astrolojide şans noktası ne demek?​

Part Of Fortune olarak ta geçen şans noktası, çok sık kullanılan bir Arap noktasıdır. Şans noktası, Güneş, Ay ve yükselen burç ile hesaplanır. Haritada şans, kolaylık sağlayan alanı işaret eder. Kişinin kısmetini, refahını, bolluğunun nereden geleceğini gösterir.

Şans noktası 1 ev ne demek?​

Şans noktası 1 ev ne demek?
Şans Noktası 1. evde Kişinin mutluluğunun kendi yapacağı seçimlere bağlı olduğunu gösterir ve iyicil bir gezegen açısı varsa hoş bir dış görünüş verir. 1. evdeki Şans Noktası kaderini kendi seçen, şanslı başlangıçlar yapan kişi anlamına gelir. Yaşam gücü, ömür uzunluğu, ruh ve beden sağlığı için olumlu bir göstergedir.
True Node Boğa nedir?​
KUZEY AY DÜĞÜMÜ BOĞA; sağlam, iradeli ve dayanıklı olmayı öğrenmelidir. Sahip olduklarının değerini bilip, yapıcı olmaya odaklanmamız gerekmektedir. Hoşuna gitmeyen konularda kin besleyip, intikam alma arzusundan uzaklaşıp kabullenici ve affedici olmalıdır.

Doğum haritasında derece nasıl bulunur?​

Doğum haritasında derece nasıl bulunur?
Doğum haritası Batı astrolojisinde ilkbahar Ekinoksunun başladığı nokta olan, sıfır derece Koç Burcu alınarak düzenlenmiştir. Buna bağlı olarak 360 Derecelik dairenin her burç için 30 Derece alınarak 12 ye bölünmesiyle 12 Burç buradan çıkartılmış olur.

ASC kaçıncı ev?​

Doğal Zodyak’ta ASC “Yükselen burç” ile başlayan ve 2. Ev başlangıç noktası arasında kalan bölgeye verilen isimdir. Horoskopta 0° ile 30° arasında gösterilir, uyanışı ve ilk hareketi simgeler.

Şans noktasının belirlenmesi ve hesaplanması üzerine paylaşımlarınız oldukça bilgilendirici. Şans noktasının burç derecesini bulmak için Yay burcunun belirli boylam dereceleri arasında olduğunu açıklamışsınız. Manüel hesaplama yöntemine yer vererek, okuyucuların bu konuda nasıl adım atabileceğini anladırıcı bir şekilde ifade etmişsiniz.

Astroloji haritasının çıkarılması sürecini adım adım anlatarak, "www.astro.com" sitesinin kullanımına dair bilgilendirme yapmanız da oldukça faydalı. İngilizce bir site olmasına rağmen, bu adımların görsellerle desteklenerek anlatılması, okuyucuların uygulamada daha rahat hissetmelerine yardımcı olabilir.

Şans noktasının anlamı, önemi ve nasıl hesaplandığıyla ilgili açıklamalarınız da aydınlatıcı. Güneş, Ay ve yükselen burç arasındaki ilişkiyi vurgulayarak, şans noktasının kişinin refahı ve geleceği üzerindeki etkisini anlatmanız bilgilendirici olmuş.

Ayrıca, şans noktasının 1. evde ne ifade ettiğini ve True Node Boğa hakkında verdiğiniz bilgiler de astrolojiye meraklı kişiler için değerli bilgiler içermekte. Doğum haritasında derece bulunmasının nasıl yapıldığı ve ASC'nin kaçıncı evi temsil ettiği konularındaki açıklamalarınız da konuya dair farkındalığı artırıcı nitelikte.

Katkılarınızla astroloji konusuyla ilgilenenlerin anlayışını derinleştirecek değerli bilgiler paylaşmışsınız. Teşekkürler!

Geri