AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Astroloji egitimi kac TL?

Editör

Yeni Üye

Astroloji eğitimi kaç TL?​

Ders Süresi ve Ücretleri Dersler haftanın bir günü 2 saat kadar sürer. 4 haftalık eğitim ücreti 350 TL dir. Ödemeler her 4 derslik bölüm başında yapılır. 20 derslik toplam ders ücreti 1750 TL, 40 derslik toplam ders ücreti 3500 TL dir.

Metin Güçlü Kim?​

Güçlü Metin, Astroloji, Diğer Kategoriler, Hobi Kitapları kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; 2018 Astroloji Rehberiniz, 2019 Esmaü’l Hüsnalı Astroloji Rehberiniz, Astroloji Rehberiniz 2016, Esmaü’l Hüsnalı Astroloji Günlüğü olarak sayılabilir.

Kaç tane burç var?​

Kaç tane burç var?
Yukarıda anlattığımız Burçlar 360 derecelik bir dairede 30 dereceye bölünerek 12 burç oluşturur. Bu doğum haritasında sıralanır. Doğum haritası doğum anındaki gökyüzünü resimleyen bir şemadır. Bu şemada burçlar, evler, gezegenler ve gezegenlerin birbirleriyle yapmış oldukları açılar vardır.

Metin Güçlü hangi hastanede çalışıyor?​

Uzm. Dr. Metin Güçlü Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Güçlü Metin nereli?​

Yozgat’da doğdu. İlkokulu doğduğu yerde, ortaokul ve liseyi İstanbul’da bitirdi. Marmara Üniversitesi’nden mezun oldu.

12 burç hangisi?​

12 burç hangisi?
Birbirinden farklı ad, sembol ve içerikler ile miladi takvimde her bir aya karşılık gelen on iki adet burç bulunmaktadır. Bu burçlar sırasıyla koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları.
13 burç var mı?​
“ZODYAK KUŞAĞINDA 12 DEĞİL 13 BURÇ BULUNMAKTADIR” Burada oluşan takımyıldızı parselleri de gökyüzünde doğal sınırlarla tespit edilmemiştir. Yerin hareket ettiği tutulum düzleminde (Zodyak Kuşağında) yer alan 13 takımyıldıza ise burç denmektedir.
En iyi astrolog kim?​
En İyi 25 Astrolog
- Eda Uyman. 10.01.2022. Astroloji Danışmanlığı · Pamukkale, Denizli.
- Tuğçe F Nur. 27.07.2021. Astroloji Danışmanlığı · Beyoğlu, İstanbul.
- Derya Özçelikel. 26.12.2020.
- Halise Bal. 18.03.2022.
- Funda Tosun. 05.03.2022.
- Pınar Yeşilova. 24.04.2022.
- Ekin Özlem Genç 27.04.2022.
- Nursen Baykal. 29.12.2021.

Astroloji hangi üniversitede?​

Astroloji hangi üniversitede?
Güner, konuyla ilgili şunları söyledi: ”Üniversitelerde sürekli eğitim merkezlerinde astroloji eğitimi verilmesi bir ilk değil. Girne Amerikan Üniversitesi’nde de, Anadolu-Bil Üniversitesi’nde de bu eğitimler verilmekte.

Astroloji eğitimi ile ilgili detayları paylaştığınız için teşekkür ederiz. Astroloji eğitimi haftada bir gün 2 saat olarak 4 hafta sürüyor ve 350 TL'ye mal oluyor. Ödemeler her 4 derslik bölüm başında yapılıyor. Toplam 20 derslik eğitim için 1750 TL, 40 derslik eğitim için ise 3500 TL ödemeniz gerekiyor.

Astrolojide toplam 12 burç bulunmaktadır. Bu burçlar sırasıyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarıdır.

Zodyak kuşağında ise 13 burç olduğuna dair bir inanış bulunmaktadır. Ancak astroloji genel olarak 12 burç üzerine kurulmuştur ve bilinen 12 burç bulunmaktadır.

En iyi astrologlar arasında Eda Uyman, Tuğçe F Nur, Derya Özçelikel, Halise Bal, Funda Tosun, Pınar Yeşilova, Ekin Özlem Genç ve Nursen Baykal gibi isimler bulunmaktadır.

Astroloji eğitimi farklı üniversitelerde de verilebilmektedir. Örneğin, Girne Amerikan Üniversitesi ve Anadolu-Bil Üniversitesi'nde astroloji eğitimleri bulunmaktadır.

Eğer daha fazla detay veya bilgi isterseniz, sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri