- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 213.672
- Çözümler
- 3
- Tepkime puanı
- 1
- Puan
- 38
- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Astımda burun akıntısı olur mu?
Astımla birlikte alerjik rinit belirtileri de olan burun akıntısı, göz yaşarması, hapşırma, boğaz kaşıntısı, geniz akıntısı da ortaya çıkabilmektedir.Sinüzit astım yapar mı?
Mevlana Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Dursun Demirtaş, sinüzitin, soğuk algınlığı veya alerji sonucunda fazla miktarda mukus salgılanması ile ortaya çıktığını söyledi. Demirtaş, sinüzitin bronşit, kronik öksürük ve astım rahatsızlığını arttırdığını bildirdi.Burundan nefes alamama nelere sebep olur?
Burundan Nefes Alamazsak Neler Olur?
Sinüzit bronşit yapar mı?
Enfeksiyonlu sinüslerden akan mukus akciğerler için tehlikelidir. Böylece sinüzit; bronşit, kronik öksürük veya astımı ya azdırır yada bunların oluşmasına neden olur.Çok hapşırma neden olur?
Gün içerisinde sürekli hapşırma problemi yaşıyor ve çevrenizden “Çok yaşa” cümlesini sık işitiyorsanız, bu durumun sebebi alerjik rinit olabilir. Stres ve sigara kullanımı gibi birçok nedenin yol açtığı alerjik rinit, dikkat edilmediği takdirde alerjik sinüzit ve astımla birlikte tehlikeli boyutlara varabiliyor.Bir burun akıntısının belirtisidir.?
Kandidiyaz belirtilerinden biri. Bir burun akıntısı (2-3 gün – norm) ile birlikte enflamatuar sürecin tamamlanması. 3 gün sonra, burun akıntısı sararmaya devam ederse, bu gelişmiş bir bakteriyel enfeksiyonun belirtisidir.