AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Asperox nerelerde kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Asperox nerelerde kullanılır?​

Asperox Asprin Çok Amaçlı Genel Temizleyici özel geliştirilmiş formülü sayesinde çamaşır, gömlek yaka ve kol kirlerinde, evinizdeki tüm yüzeylerde, banyoda, mutfakta, lavaboda, tezgah üstlerinde, duvarlarda, halı, koltuk, parke ve PVC’lerde, perde ve tüm döşemelerde leke çıkarmada güvenle kullanılır.
Aspirin hangi temizlikte kullanılır?
Mutfakta, banyoda, halı ve koltuk yüzeylerinde ve kıyafetlerde kullanılabilen asprinn deterjan genel temizlik ürünü olarak üretilmiştir. Fayans, mermer gibi yüzeylerin yanı sıra koltuk, halı ve kıyafet gibi yüzeylerde de kullanılır. Kullanım sırasında yüzeylerde ağartma, yıpratma ve deformasyon yapmaz.
Farmasi Çok Amaçlı Temizlik nerelerde kullanılır?
Tüm yıkanabilir ve silinebilir yüzeylerin hijyenik temizliği için kullanılır. Koltuklarda, halılarda, mutfakta, mermer ve fayansta, banyoda, küvette, lavoboda, davlumbazda, alüminyum, plastik ve çelik yüzeylerde, elde çamaşır ve bulaşıkta kullanılabilir.

MR Wipes Bio Home Çok Amaçlı Temizleyici ne işe yarar?​

Wipes Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici Koltuklarda, Halılarda, Mutfakta, Banyoda, Mermerde, Fayansta, Elde Bulaşık Ve Çamaşırlarda İnatçı Lekeleri Kolayca Yok Eder.
Aspirin temizlik ürünü ne işe yarar?
Yüzeylerde maksimum hijyen ve parlak temizlik sağlamanız için size kontrol ve pratik kullanım sağlar. Ağır yemek artığı, yağlı kirler ve küf kirlerini mükemmel temizler. Hem mutfak hem de banyo kullanımı için uygundur.
Aspirin hangi lekeleri çıkarır?
Aspirinin içinde yer alan asetilsalisilik asit kıyafetlerdeki lekeleri çıkarmakta çok iyi. Altı aspirini toz haline getirip suda karıştırın. Kıyafetlerinizi karışımın içinde 30 dakika bekletin. Son olarak çamaşır makinenizle kıyafetlerinizi her zamanki gibi yıkayın.

Farmasi genel temizlik bezi nerelerde kullanılır?​

Özellikle camlar, cam masa, ayna temizliği için bu bezi kullanıyorum. Cam silme takıntısı ve leke takıntısı olanlar için ekstra öneriyorum deneyin bana hak vereceksiniz.
Çok Amaçlı Temizleyici ne işe yarar?
Ellerinizdeki yağı ve sürekli lavaboya gitmek istemediğiniz her türlü oto veya mekanik işlerdeki kirlenmeyi temizlemek için çok uygun bir üründür. Bu çözelti çok çeşitli maddeler ile yüzeylerde işe yarar ve sahip olduğunuz hemen hemen tüm temizlik maddelerinin yerini alabilir.
MR Wipes Çok Amaçlı Temizleyici nasıl kullanılır?
Ürün 500 ml’lik bir ambalajda ve 5 litre suya 25 ml eklenerek kullanılıyor. Ben koltuk ve sandalyeleri silerken sulandırmadan direkt beze döküp kullandım. Ama diğer silinebilir yüzeyler için tabiki sulandırarak kullanmak gerekli. Durulama gerektirmiyor.

Asperox çamaşırlarda kullanılır mı?​

Ahşap yüzeylerde, cam temizliğinde 1/3 oranında sulandırarak kullanabilirsiniz. Çamaşır Makinelerdinde ve Elde Yıkamada Kullanım: Beyaz ve renkli çamaşırların, tül ve perdelerin yıkanması için uygundur.

Geri