AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ASO Teknik Koleji nasil bir okul?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ASO Teknik Koleji nasıl bir okul?​

Seçmeli dersler ile de öğrencilerimize ek sayısal dersler verilmektedir. ASO Teknik Kolejinin teknik bir okul olması sebebiyle sınırsız atölye ve laboratuvar imkanları ile akademik derslerin yanı sıra teknik dersler uygulanmaktadır. Öğrencilerimiz p ağırlıkta akademik, 0 ağırlıkta teknik dersleri almaktadırlar.

Neden Butik okul?​

Neden Butik okul?
Butik Okulun Öğrenciye Sağlayacağı Avantajlar Nelerdir? Sınıflar kalabalık olmadığı için öğretmenler her öğrenciyi çok iyi tanırlar ve ona göre ders anlatırlar. Öğrenci başına düşen zaman daha fazla olacağından, derslerdeki öğrenimin kalitesi ve verimliliği artar. Bireysel eğitim çok daha fazladır.

ASO Teknik Koleji müdür?​

ASO Teknik Koleji müdür?
ASO Teknik Koleji Müdürü Refik Sargın, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ASO 1. OSB Başkanı Niyazi Akdaş ve ASOSEM Müdürü Ruhi Kılıç, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Dr. Muammer Yıldız’ı ziyaret ederek ASO Teknik Koleji’nin akademik faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

ASO Teknik Koleji hangi bölümler var?​

Kurucu temsilcimizin mesajını okumak için tıklayınız …
- ELEKTRİK – ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ Elektrik-elektronik sanayi, küresel düzeyde hızla değişen pazar ve rekabet koşulları nedeni ile …
- ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ
- MAKİNE TEKNOLOJİSİ
- MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ

Butik sınıf ne demek?​

Butik sınıf ne demek?
Butik Dershane ve butik kurs 4-6 kişilik sınıflarda öğrencilerin öğrenme düzeylerine göre eğitim yapan, kişiye özel hazırlanan özel ders programlarıyla öğrenci başarısını maksimum düzeye çekme amacıyla kurulmuş butik eğitim kurslarına verilen isimdir.

Kayseri OSB Teknik Koleji paralı mı?​

Kayseri OSB Teknik Koleji paralı mı?
Kayseri’nin ilk ve tek ücretsiz Özel Teknik Koleji’ne kayıtlar başladı

Teknokent Koleji amacı nedir?​

İnovatif ve yenilikçi bir eğitim anlayışından hareketle ALTINKÜRE TEKNOKENT KOLEJİ, yenilikçi eğitim programlarıyla öğrencilerini hayata hazırlar. Dünya ölçeğinde eğitime yön verme vizyonuyla Endüstri4.0 temelli teknoloji, yazılım ve proje ağırlıklı, bilimsel odaklı eğitim anlayışıyla eğitim programları geliştirir.

ASO Teknik Koleji, öğrencilere seçmeli derslerle birlikte ek sayısal dersler de sunmaktadır. Teknik bir okul olması nedeniyle sınırsız atölye ve laboratuvar imkanları bulunmaktadır. Öğrencilere akademik derslerin yanı sıra teknik dersler de verilmektedir. Öğrencilerin aldığı derslerde akademik ağırlık %70, teknik ağırlık ise %30'dur.

"Butik Okul" kavramı ise öğrenciye birçok avantaj sunan bir eğitim modelidir. Sınıfların kalabalık olmaması sayesinde öğretmenlerin her öğrenciyi daha iyi tanıyabilmesi ve bireysel eğitim sunabilmesi mümkün olur. Bu durum öğrencilerin öğrenme kalitesini artırır ve derslerden daha fazla verim almasını sağlar.

ASO Teknik Koleji'nin müdürü Refik Sargın'dır. Okulun akademik faaliyetleriyle ilgili bilgi vermek için ASO Başkanı, ASO 1. OSB Başkanı, ASOSEM Müdürü ve Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü ziyaret edilmiştir.

Okulda ELEKTRİK – ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ, ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ, MAKİNE TEKNOLOJİSİ ve MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ gibi farklı bölümler bulunmaktadır. Bu bölümler öğrencilere teknik eğitim imkanı sağlamaktadır.

"Butik sınıf" ise 4-6 kişilik sınıflarda öğrencilerin öğrenme düzeylerine göre eğitim aldığı özel ders programlarıyla öğrencilerin başarısını maksimize etmeyi amaçlayan eğitim kurslarıdır.

Kayseri OSB Teknik Koleji'nin ücretsiz olduğu ve Kayseri'nin ilk ve tek ücretsiz Özel Teknik Koleji olduğu belirtilmiştir.

Teknokent Koleji ise inovatif ve yenilikçi bir eğitim anlayışıyla öğrencileri hayata hazırlamayı amaçlayan bir okuldur. Endüstri 4.0 temelli teknoloji, yazılım ve proje ağırlıklı eğitim programları ile öğrencilerin bilimsel odaklı bir eğitim almalarını sağlar.

Geri