AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Asmar Holding kimin?

Editör

Yeni Üye

Asmar Holding kimin?​

2007 yılında Tacettin Aslan tarafından kurulan; denizcilik, lojistik, inşaat, gayrimenkul, demir çelik, gıda ve turizm sektörlerinde iştirakleri bulunan Asmar Holding A.Ş. giderek büyüyen bir yapıda hızla ilerlemektedir.

Asmar Holding nasıl bir firma?​

Asmar Holding nasıl bir firma?
-Birçok alanda faaliyette bulunan şirketleri ve iştirakleri ile Asmar Holding A.Ş., bugün Türkiye ekonomisine ve istihdama önemli katkılar sağlamaktadır. -Asmar Holding, doğrudan iştirakleri, stratejik ortaklıkları ile çeşitli sektörlerde tüketicisine kaliteli bir hizmet vermekte ve yatırımlarına devam etmektedir.

Iş adamı Tacettin Aslan kimdir?​

Necati Aslan; Türkiye’nin önde gelen ağır sanayi ve ticaret kuruluşlarından İÇDAŞ (Çelik, Tersane, Liman İşletmesi, Enerji, Turizm ve Sigortacılık alanlarında) bağlı sanayi kuruluşlarından Çanakkale Biga’da faaliyet gösteren İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmıştır.

Tacettin Aslan Kimdir asmar?​

Tacettin Aslan Kimdir asmar?
Asmar Holding Hakkında 1970 yılında iş yaşamına, Özel sektörde Türkiye’nin en büyük demir çelik üreticisi olan İçdaş A.Ş.’nin kurucu ortağı olarak başlayan Tacettin Aslan, 1986 yılında demir çelik satışı alanında faaliyet gösteren Gürsan demir Çelik A.Ş. ile yatırımlarına devam etmiştir.

Asmar Holding Tacettin Aslan kimdir?​

1970 yılında iş yaşamına, Özel sektörde Türkiye’nin en büyük demir çelik üreticisi olan İçdaş A.Ş.’nin kurucu ortağı olarak başlayan Tacettin Aslan, 1986 yılında demir çelik satışı alanında faaliyet gösteren Gürsan demir Çelik A.Ş. ile yatırımlarına devam etmiştir.

Necati Aslan İÇDAŞ kimdir?​

Necati Aslan İÇDAŞ kimdir?

Adnan Aslan İÇDAŞ kimdir?​

ADNAN ASLAN KİMDİR? 1964 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Adnan Aslan, İsviçre Institut Monte Rosa’dan mezun oldu. 1985 senesinden beri İÇDAŞ Şirketler Grubu’nun yönetim kademesinde çeşitli görevleri yerine getiren Aslan, halen aynı grubun yönetim kurulu üyesidir.

Çanakkale Tacettin Aslan kim?​

Çanakkale Tacettin Aslan kim?
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından ülkemiz ve ilimizin istihdamına, üretimine ve ekonomisine büyük katkılar veren İÇDAŞ’ın kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Tacettin Aslan için Fahri Doktora Ünvanı Tevcih Töreni düzenlendi.

İÇDAŞ sahibi kim nereli?​

NECATİ ASLAN KİMDİR? 81 yaşında hayata veda eden Necati Aslan Türk ağır sanayinin öncü isimlerinden biriydi. Dedeleri Kastamonu Cide’den Haliç kıyısındaki Hasköy’e gelen Aslan ailesi Türk ağır sanayisine büyük hizmetlerin ilk adımlarını burada attı.

Bayram Yusuf Aslan öldü mü?​

Bayram Yusuf Aslan öldü mü?
İÇDAŞ yönetim kurulu başkanı Bayram Yusuf Aslan, Tacettin Aslan, Necati Aslan’ın kız kardeşleri Nadiye (Nimet Zehra)Demir (79) vefat ett. İÇDAŞ yönetim kurulu başkanı Bayram Yusuf Aslan ve kardeşleri Tacettin Aslan, Necati Aslan’ın kız kardeşleri Nadiye (Nimet Zehra)Demir (79) vefat etti.

İÇDAŞ sahibi kim?​

Demir çelik sektörünün dev firmalarından İÇDAŞ’ın sahibi Bayram Yusuf Aslan, Beyoğlu Asmalımescit Caddesi’nde kendisine ait eski bir binayı 4 milyon dolarlık yatırımla Pera Merkez adında lüks bir rezidansa dönüştürüyor.

Adnan Arslan nereli?​

Adnan Arslan nereli?
Adnan ASLANYÖNETİM KURULU BAŞKANI 1964 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimi İstanbul, yüksek öğrenimini ise İsviçre’de ki Institut Monte Rosa’da tamamlamıştır.

Bayram Aslan kim?​

Tacettin Aslan kaç yaşında?​

Tacettin Aslan kaç yaşında?
Tacettin Aslan, 1964 yılında Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1983’de Polis Koleji’nden, 1987’de ise Polis Akademisi’nden mezun olarak İstanbul’da çalışmaya başladı.

Asmar Holding, 2007 yılında Tacettin Aslan tarafından kurulmuş bir şirkettir. Denizcilik, lojistik, inşaat, gayrimenkul, demir çelik, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Asmar Holding A.Ş., Türkiye ekonomisine ve istihdama önemli katkılar sağlamaktadır. Şirket, doğrudan iştirakleri ve stratejik ortaklıkları ile çeşitli sektörlerde tüketicilere kaliteli hizmetler sunmakta ve yatırımlarını sürdürmektedir.

Tacettin Aslan, İÇDAŞ'ın kurucu ortağıdır ve Türkiye'nin önde gelen ağır sanayi ve ticaret kuruluşlarından biridir. Ayrıca Gürsan Demir Çelik A.Ş.'de de faaliyet göstermiştir. İÇDAŞ ise demir çelik, tersane, liman işletmesi, enerji, turizm ve sigortacılık alanlarında hizmet veren bir şirketler grubudur.

Necati Aslan ise İÇDAŞ Şirketler Grubu'nun yönetim kademesinde çeşitli görevleri yerine getirmiş ve halen aynı grubun yönetim kurulu üyesidir.

Bayram Yusuf Aslan, İÇDAŞ'ın yönetim kurulu başkanıdır ve şirketin sahibidir. Ayrıca, Aslan ailesi Türk ağır sanayisinde önemli bir yere sahiptir.

Adnan Aslan, İÇDAŞ Şirketler Grubu'nun yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır. İstanbul doğumlu olan Adnan Aslan, Institut Monte Rosa'dan mezun olmuştur.

Tacettin Aslan, 1964 yılında Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde doğmuş ve eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. Polis Koleji ve Polis Akademisi mezunu olan Tacettin Aslan, iş hayatına İstanbul'da devam etmektedir.

Geri