Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Aslı Enver İn Boyu Kaç Santim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Aslı Enver’in boyu kaç santim? Bu soru, ünlü oyuncunun boyunu merak edenlerin en çok sorduğu sorulardan biridir. Aslı Enver, Türk televizyon ve sinema sektöründe başarılı bir kariyere sahip olan bir oyuncudur. Boyuyla ilgili bilgi vermek gerekirse, Aslı Enver’in boyu 1.68 santimetre olarak bilinmektedir. Kendisi, hem oyunculuk yeteneğiyle hem de güzelliğiyle dikkat çeken bir isimdir. Oyunculuğuyla birçok projede yer alan Aslı Enver, hayranları tarafından sevilen ve takdir edilen bir sanatçıdır.
İçindekiler

Aslı Enver, Türk oyuncu ve modeldir. Peki, Aslı Enver’in boyu kaç santimdir? Aslı Enver’in boyu 1.67 santimetre olarak bilinmektedir.

Aslı Enver Kaç Kilo?

Aslı Enver’in kilosu hakkında bilgi vermek gerekirse, Aslı Enver’in kilosu yaklaşık olarak 54 kilogramdır.

Aslı Enver Kaç Yaşında?

Aslı Enver’in doğum tarihi olan 10 Mayıs 1984 tarihinden itibaren hesaplarsak, Aslı Enver şu anda 37 yaşındadır.

Aslı Enver Hangi Burç?

Aslı Enver, 10 Mayıs doğumlu olduğu için burcu Boğa burcu‘dur.

Aslı Enver Nereli?

Aslı Enver, İstanbul doğumlu olup, Türk asıllıdır. Dolayısıyla Aslı Enver Türk’tür.

Aslı Enver’in Eğitimi Nedir?

Aslı Enver, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Aslı Enver Hangi Dizilerde Oynadı?

Aslı Enver, birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bazı dizileri arasında Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Mutlu Ol Yeter ve Bana Sevmeyi Anlat yer almaktadır.

Aslı Enver Hangi Filmlerde Oynadı?

Aslı Enver, sinema dünyasında da başarılı işlere imza atmıştır. Bazı filmleri arasında Suskunlar, Tamam mıyız?, İyi Biri, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı ve Kardeşim Benim yer almaktadır.

Aslı Enver’in Sevgilisi Kimdir?

Aslı Enver, oyuncu Murat Boz ile uzun süreli bir ilişki yaşamıştır. Ancak şu anda Aslı Enver’in bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Aslı Enver Evli mi?

Hayır, Aslı Enver evli değildir. Önceki ilişkileri hakkında bilgi vermek gerekirse, Aslı Enver, oyuncu Murat Boz ile bir dönem ilişki yaşamıştır.

Aslı Enver Hangi Ödülleri Kazandı?

Aslı Enver, kariyeri boyunca birçok ödül kazanmıştır. Bazı ödülleri arasında Altın Kelebek Ödülleri, Sadri Alışık Ödülleri ve İstanbul Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü bulunmaktadır.

Aslı Enver’in Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?

Aslı Enver’in sosyal medya hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:
Instagram: https://www.instagram.com/aslienver/
Twitter: https://twitter.com/aslienver

Aslı Enver’in Kardeşi Var mı?

Evet, Aslı Enver’in bir ablası vardır. Ablasının adı Lale Enver‘dir ve kendisi de oyunculuk yapmaktadır.

Aslı Enver Hangi Reklamlarda Oynadı?

Aslı Enver, birçok reklamda yer almıştır. Bazı reklamları arasında LC Waikiki, Pantene, Turkcell ve Arçelik yer almaktadır.

Aslı Enver’in Saç Rengi Ne?

Aslı Enver, genellikle kahverengi saç rengine sahiptir.

Aslı Enver’in Göz Rengi Ne?

Aslı Enver’in göz rengi kahverengidir.

Aslı Enver Hangi Markaların Yüzü Oldu?

Aslı Enver, birçok markanın yüzü olmuştur. Bazı markalar arasında Maybelline, Pantene, LC Waikiki ve Arçelik yer almaktadır.

Aslı Enver’in Oynadığı Tiyatro Oyunları Nelerdir?

Aslı Enver, tiyatro dünyasında da başarılı işlere imza atmıştır. Bazı oyunları arasında İstanbul Efendisi, Ferhat ile Şirin ve Yalancı yer almaktadır.

Aslı Enver Hangi Dergilerin Kapaklarına Çıktı?

Aslı Enver, birçok derginin kapaklarına çıkmıştır. Bazı dergiler arasında Elle, Marie Claire, InStyle ve Cosmopolitan yer almaktadır.

Aslı Enver’in En İyi Dizileri Hangileridir?

Aslı Enver, birçok başarılı diziye imza atmıştır. Bazı en iyi dizileri arasında İstanbullu Gelin, Mutlu Ol Yeter ve Kavak Yelleri yer almaktadır.

Aslı Enver 170 santimetre boyundadır.
Aslı Enver Türk oyuncudur.
Aslı Enver İstanbul doğumludur.
Aslı Enver 1984 yılında doğmuştur.
Aslı Enver tiyatro ve dizi oyuncusudur.

Aslı Enver 2012 yılında “Kavak Yelleri” dizisiyle tanındı.
Aslı Enver “İstanbullu Gelin” dizisinde başrol oynadı.
Aslı Enver birçok reklam filminde yer aldı.
Aslı Enver 2017 yılında “Şahsiyet” dizisinde rol aldı.
Aslı Enver 2018 yılında “Bir Aşk İki Hayat” filminde başrol oynadı.

Geri