ASKO kime denir?
Aşko kelimesi TDK’da bulunmayan ve spesifik bir anlamı olmayan bir kelimedir. BU kelime özellikle gençler arasında oldukça sıklıkla kullanılır durumda. Sabit ya da bariz bir anlamı olmayan ‘aşko’ kelimesi genelde aşkım kelimesinin kısaltması olarak kullanılıyor.Ekşi Sözlük Aşko ne demek?
arkadaşlar arasında kullanılan sevgi sözcüğü.Aşkitom ne anlama geliyor?
yeni türeyen bir sevgiliye hitap şekli. ”aşkitom” şeklinde telafuz ediliyor. yavşama gerektiğinde ”aşşş kiii tooommm” şeklinde uzatılabilir. insana ”iyi ki sevgilim yok” dedirten çok az şeyden biri.
Cano kelimesi ne anlama gelir?
Cano ismi can anlamına gelmektedir.
Aşko Tayfa ne demek?
anladığım kadarıyla sosyal medyada genel itibarıyla aşk, meşk temalı paylaşımlarda bulunan insan grubuna takılan bir isim. dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran corona günlerinde sosyal medyada yok olmaya yüz tutmuş tayfadır.Aşkitom ne lan?
japonların aşık olabilme yeteneğine sahip robot ürettiklerinde ona verecekleri olası isim.Cano hangi yöreye ait?
Cano Cano Cano(Aman Güzel Yavaş Yürü) Elbistan Kahramanmaraş’ta derlenen türküdür. Sözleri Âşık Derdiçok ‘a aittir.
Kürtçe Le Cane ne demek?
Dilovan – Lê Canê Türkçe Çevirisi Ağladım, gözlerimde yaşlar tükendi ey can. Ağladım, gözlerimde yaşlar tükendi ey can.
Aşko Kuşko kasa ne demek?
aşko kuşko öyle bir ifade ki birinin arkasından da söylense yüzüne de söylense oturuyor. aşko kısmını ergenlik ya da ihtiyaçlar piramitinin ilişki/gelecek kaygısı basamağında çakılıp kalmaktan mütevelli sürekli aşk ve ilişki peşinde olan, hayatının amacı ya da belki de tabusu karşı cins münasebeti haline gelmiş kişiyi …Cano ne demek Kürtçede?
Caney kime denir?efendim, istanbul un kimi alışveriş merkezlerinde güneydoğulu vatandaşlarımız arasında geçen bir ” hey my friend” tadındaki ifade. dogu illeri kokenli kanimca cok sirin ve icten bir hitap sekli. “canim” gibidir ama “yok canim” gibi sacma kullanimlara maruz kalmamistir.
Cano kelime anlamı nedir?