Aşkın tanımı...

haberci

Yeni Üye
AŞKIN TANIMI BANA GORE
Bugun icimden geldi bunları yazmak istedim
Bana gore Aşkın tanımını yazmaya calışacağım
Bir insan karşı cinsten birini gorur, eğer ona gore guzelse ondan hoşlanabilir
Bu Aşk değildir
Konuşmaya başlar Bir takım şeyler beraberce yaşanır ve kişiler kafa yapıları uyuyorsa zamanla birbirlerine alışmaya başlarlar
Alışkanlıkda Aşk değildir
Zamanla birbirlerinden kopamıyorsalar ve surekli beraber olmak istiyorsalar sevmeye başlamışlardır Evet, sevgi bu olmalı Alıştığın ve surekli yanında olmasını istediğin, her şeyi onunla paylaşmak istediğin, beraber ağlayıp beraber gulebildiğin, duşerken seni kaldırabilecek birine sahip olman
Ona duyduğun his sevgidir Aşk değil
Bazıları daha ilk gordukleri kişiye Aşık oldum der Daha birinden hoşlanmadan nasıl aşk? Aşık olduğunla sonsuz yaşarsın sonsuz seversin herşeyiyle onun olmup, iki beden bir olmuştur Bumu Aşk?
Hoşlanmak icin bile karşı taraftan hoşlanabileceğin bir şey gormen lazım Bir soz, bir hareket, bir bakış Hoşlanmadan alışmadan sevmeden Aşk?
Aşk nedir? Birden mi meydana gelir? O zaman Aşkın tanımı ne?
Bence Aşk bir zamanlar birbirlerini seven, her şeyi mukemmelce yaşamış olan bir ciftin ayrıldıktan sonra birinin hala sevmesi durumudur
Kişiler ayrılırken şoyle bir şeyde soz konusu Her ikisi de bir şeyler his etmez ve ayrılırlar Kısa bir beraberlik olmadı denir guzel kabul
Peki ya halen bir taraf Ona bağlıysa? Hala Ona alışkın ise? Hala Onu yanında istiyorsa? Sesini ozluyorsa? Kokusunu duymak istiyorsa? Bağırmasını bile istiyorsa? Onsuz kalamıyorsa? Onsuz uyuyamıyorsa? Başkaları kendisine teselli veremiyorsa? Onunla ilgili gorduğu her şey kendisine acı veriyorsa? Başkasını gozu gormuyorsa? Onun icin dua ediyorsa? Belki doner diye bekliyorsa? Ruya sanıp uyanmayı umuyorsa? Her şey onu hatırlatıyorsa? Onu gorduğunde hala ici kaynıyorsa? Bir turlu uykuya dalamıyorsa?
Hala Onu seviyormudur? Seviyor diyemi bunları his ediyor? Yoksa bu Aşkmıdır?
Aşk denilen şey butun bunlarmı? Ve ayrıca ekmekten sudan kesilip sadece Onu duşunmek? Uğrunda her şeyden vazgecmek? Hasta olmak? Sevdikleri şeylerden vazgecmek? Katlanmak? Kusmek? Pişmanlık duymak? Kendinden nefret etmek? Hatanın kimde olduğunu sorgulamak? Af etmemek? Acaba bir başkasıyla berabermi diye duşunmek? Her an onu bir başkasıyla gormek korkusu? Her gun her akşam dokulen gozyaşları?
Yada alışkanlığındanmı vazgecmek istemiyor? Tıpkı yemekte Tuzun olması gibi Tuzsuz yemeği kimse sevmez Ama alıştığından değilmidir? Eğer hic tuz yemediyse yemekte tuz ararmı? Yada Şeker Hic yemediyse şekeri ararmı?
Nedir? Aşk nedir?
Zeynep Kazmaz

Geri