AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aşkın Nur Yengi Hayırlı Olsun Şarkısı sozu

haberci

Yeni Üye
Aşkın Nur Yengi Hayırlı Olsun Şarkı Sozleri,
Aşkın Nur Yengi Hayırlı Olsun,
ilk goruşte aşk varmı bize uğrarmı
sanırdımki sadece turk filmlerinde
eski aşklar kaldımı bir goren varmı
yoksa tatlı bir ruya hoş bir yalanmı
beklemezdim sevdi gonlum
hayırlı olsun
mevsimlik aşklara kustum
omurluk olsun
sağda solda konuşurlar
nazar değer ayırırlar hişt
caktırma duymasınlar
oldu bu iş
ellerin dilleri sanki ısırgan otu
aman boş ver alemi
aşk bizi buldu
sen şirinlik muskası
bir bal damlası
her goruşte başlıyor
kalp carpıntısı
beklemezdim sevdi gonlum
hayırlı olsun
mevsimlik aşklara kustum
omurluk olsun
sağda solda konuşurlar
nazar değer ayırırlar hişt
caktırma duymasınlar
oldu bu iş

Aşkın Nur Yengi'nin "Hayırlı Olsun" adlı şarkısının sözlerine hoş geldiniz! Bu şarkıda aşkın beklenmedik bir şekilde gelmesi ve insanların aşk hakkında ne düşündüğü konu ediliyor. Şarkının sözlerinde aşkın sadece Türk filmlerinde ve eski aşklarda kaldığına inanmanın yanlış olduğu vurgulanıyor. Aşkın gelip insanı bulduğunda ne kadar güzel ve heyecan verici bir duygu olduğu anlatılıyor.

Şarkının sözlerinde aşkın beklenmedik ve mevsimlik olmadığı, omurluk olduğu vurgulanıyor. Aşkın geldiği zaman insanların ne dediği veya ne düşündüğünün önemli olmadığı, önemli olanın birbirlerine verdikleri duygu ve heyecan olduğu vurgulanıyor. Şarkıda ayrıca asılsız dedikoduların ve nazarın etkisinden uzak durulması gerektiği anlatılıyor.

Aşkın Nur Yengi'nin yorumuyla "Hayırlı Olsun" şarkısı, aşkın beklenmedik bir şekilde hayatımıza girdiğinde yaşattığı duyguları ve insanların bu duruma nasıl karşıladığını anlatan güçlü bir şarkıdır. Eğer şarkı hakkında daha fazla detay veya başka bir sorunuz varsa, sormaktan çekinmeyin!