AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aşkın Nur Yengi Bekleyenim Var şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Aşkın Nur yengi bekleyenim var şarkısı, Bekleyenim var Aşkın Nur yengi
Bekleyenim Var
Durdurdun icimdeki aşk denilen duyguyu
Ne olur beni sevme biz arkadaş kalalım
Gonlume dokunmada istersen canımı al
Şimdi gozleri yaşlı benim bekleyenim var
Seni sevdim diyemem, sana yalan soylemem
Bir anlık heves icin gunahına giremem
İnsan birini severken, başkasını sevemez
Dili seviyorum dese, gonul inan sevemez

"Aşkın Nur Yengi - Bekleyenim Var" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının duygusal içeriği ve anlatımı gerçekten etkileyici. Aşkın Nur Yengi'nin yorumuyla bu şarkı, aşkın karmaşıklığını ve içsel çatışmaları dikkat çekici bir şekilde anlatıyor.

Şarkıda kendini seven birinin duygusal zorluklarını ve çelişkilerini dile getiriyor. Sevdiği kişiyle olan ilişkisinde karşılaştığı zorlukları ve içsel çatışmalarını yansıtıyor. "Seni sevdim diyemem, sana yalan söylemem, Bir anlık heves için günahına giremem, İnsan birini severken, başkasını sevemez" gibi sözlerle aşkın samimiyetini ve doğallığını vurgulayan şarkı, aşkın karmaşıklığını ve sınırlarını anlatıyor.

Ayrıca, şarkının melodisi ve Aşkın Nur Yengi'nin yorumuyla birleşerek dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatıyor. Şarkının sözleri ve melodisi bir araya geldiğinde dinleyicilerin kalplerine dokunmayı başarıyor. Aşkın Nur Yengi'nin yorumundaki duygu yoğunluğu ise dinleyicilere şarkının içeriğini daha derinden hissetme fırsatı veriyor.

Eğer başka şarkılar hakkında da konuşmak isterseniz, ben buradayım. Yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.