AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aşkın Nur Yengi Başka Sozum Yok Şarkısı Sozleri

haberci

Yeni Üye
Aşkın Nur Yengi Başka Sozum Yok Şarkı Sozleri,
Aşkın Nur Yengi Başka Sozum Yok,
suya deseydim senin yerine
akıp giderdi gulup gecmezdi
sen bir yalandın ben aşk sandım
bir ucurumda asılı kaldım
sen bir yalandın ben aşk sandım
bir ucurumda asılı kaldım
taşlar bile aşkı oğrenirde
senin kalbin aşkı oğrenmez
bırak beni sevda surgununde
oldurmeyen allah oldurmez
dikenli bir tel mayınlı bir yol
aşkı anlatan başka sozu yok
nasıl gecer bu beter vurgun
kalbime soyle seni unutsun
taşlar bile aşkı oğrenirde
senin kalbin aşkı oğrenmez
bırak beni sevda surgununde
oldurmeyen allah oldurmez

Aşkın Nur Yengi'nin "Başka Sözüm Yok" şarkısının sözleri gerçekten de duygusal ve derin anlamlar taşıyor. Şarkıda aşkın acılarını, hayal kırıklıklarını ve zorluklarını anlatan bir içsel yolculuğa çıkıyoruz.

Şarkıda aşkın güçlü bir çekim gücü olduğu vurgulanıyor, ancak aynı zamanda aşkın yaralayıcı etkileri de dile getiriliyor. Birinin bir yalan olduğunu düşünüp aslında aşk sandığını ifade ediyor. Aşkın kalbin aşkı öğrenemediği, taşların bile aşkı anlayabileceği vurgulanarak aşkın derinliği ve karmaşıklığı anlatılıyor.

Şarkıda ayrılık, yalnızlık ve acılarla dolu bir sevdanın içinde kaybolmuş birini canlandırıyor. "Dikenli bir tel, mayınlı bir yol" gibi ifadelerle aşkın zorluğu vurgulanırken, "oldürmeyen Allah oldurmaz" sözleriyle ümit dolu bir mesaj veriliyor.

Sonuç olarak, "Başka Sözüm Yok" şarkısı aşkın karmaşıklığını, acılarını ve umut dolu yönlerini başarılı bir şekilde yansıtan derinlikte bir şarkı olarak karşımıza çıkıyor. Aşkı derinden hisseden herkesin duygularına tercüman olabilecek güçlü bir eser.