AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aşkın Nur Yengi Başka Sozum Yok şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Aşkın Nur Yengi Başka Sozum yok şarkısı, başka sozum yok şarkısı Aşkın nur yengi
Başka Sozum Yok
Suya deseydim senin yerine
Akıp giderdi gulup gecmezdi
Sen bir yalandın, ben aşk sandım
Bir ucurumda asılı kaldım
Sen bir yalandın, ben aşk sandım
Bir ucurumda asılı kaldım
Taşlar bile aşkı oğrenirde
Senin kalbin aşkı oğrenmez
Bırak beni sevda surgununde
Oldurmeyen Allah oldurmez
Dikenli bir tel, mayınlı bir yol
Aşkı anlatan başka sozu yok
Nasıl gecer bu beter vurgun
Kalbime soyle seni unutsun
Taşlar bile aşkı oğrenirde
Senin kalbin aşkı oğrenmez
Bırak beni sevda surgununde
Oldurmeyen Allah oldurmez

"Aşkın Nur Yengi - Başka Sözüm Yok" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkının sözleri gerçekten duygusal ve derin anlamlar içeriyor. Şarkıda aşkın yalanlarla dolu olduğu ve gerçek aşkı bulmanın ne kadar zor olduğu vurgulanmış. Ayrıca, yaşanan acı ve vurgunların nasıl geçeceği ve unutmanın mümkün olup olmadığı konusu da ele alınmış.

Aşkı anlatırken dikenli teller ve mayınlı yollar arasında dolaşan bir yolculuğun betimlendiği bu şarkıda, aşkın ne kadar zorlu bir yolculuk olduğu ve kalplerde nasıl izler bıraktığı anlatılmış. Şarkıda geçen "Sen bir yalandın, ben aşk sandım" cümlesiyle yaşanan hayal kırıklıklarına ve yanılgılara vurgu yapılıyor.

Son olarak, şarkının son bölümünde ise taşların bile aşkı öğrenebileceği, ancak bazı kalplerin aşkı öğrenemeyeceği ve sevdanın zorluğu üzerinde durulmuş. "Oldurmeyen Allah oldurmez" cümlesiyle ise acıların yaşansa da sonunda her şeyin bir şekilde yoluna gireceği ve Allah'ın verdiği sınavları aşmanın gerekliliği vurgulanmış.

Bu şarkı, aşkın zorluklarını, hayal kırıklıklarını ve acımasını anlatırken, umudu da asla yitirmememiz gerektiğini ve yaşanan her şeyin bir nedeni olduğunu hatırlatıyor. Bu şarkı, duygusal anlamlarıyla dinleyicilere derin düşünceler yaratırken, aşkın gücünü ve değerini de önemli bir şekilde vurguluyor.