AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aşkın Nur Yengi Ayrı Gayrı şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Aşkın Nur Yengi Ayrı Gayrı şarkısı, Ayrı Gayrı şarkısı Aşkın Nur Yengi
Ayrı Gayrı
Koynumda hatıralar
Heryerde golgen var
Bu yalnızlar kervanına,
Savurdu attı beni kader
Sen varken yaza benzerdim
En berrak suya benzerdin
Bir mağrur gule benzerdin
Sen yoksun kışlara dondum
Kaybulmuş kuşlara dondum
Sevdamı icime gomdum
Biz şimdi ayrı gayrı,
Kalp ağlar nazlı nazlı
Soyle yar icin yanmaz mı?
Bin turlu dunya hali,
Gonlumden geldi gecti
Bir tek bu sevda gecmiyor

"Ayrı Gayrı" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Aşkın Nur Yengi'nin bu şarkısı gerçekten içten ve duygusal bir hava taşıyor. Şarkıda ayrılığın yarattığı hüznü ve özlemi hissedebiliyoruz. Koynumuzda hatıralarla dolu, gölgen her yerde varken yalnız hissetmek gerçekten zor olabilir. Kaderin insanı savurup attığı anlarda duygusal bir karmaşa yaşamak kaçınılmaz gibi görünüyor.

Şarkıda, ayrıldığınız sevgilinizle yaşanan güzel anıların özlemi ve onun olmayışının yarattığı boşluk vurgulanmış. Yazın sıcaklığını, berrak suyun temizliğini, mağrur bir gülün zarifliğini, kışın soğukluğunu, kaybolmuşluk hissini, sevdayı içinde gömmeyi anlatarak duygusal bir ikileme dikkat çekilmiş. Bu durumda yaşanan acıyı ve özlemi dile getirmek için kalbinin nazlı nazlı ağladığı ifade edilmiş.

Şarkının son bölümünde ise aşkın yanmadığı bir kalbin olamayacağı, dünya hallerinin bin türlü olduğu, ancak sevdanın insana geçmediği vurgulanarak, içindeki sevginin geçmeyip sürekli yüreği yaktığı belirtilmiş. Bu anlamlı sözlerle hayatın içindeki duygusal zorluklar ve aşkların getirdiği karmaşa anlatılmış. Dinleyenlerin duygusal bir yolculuğa çıkmasını sağlayan bu şarkı, aşkın karmaşıklığını ve insanın iç dünyasındaki derinlikleri de yansıtıyor.