AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Askim Ne Demek Kürtçede?

SoruCevap

Yeni Üye

Askim Ne Demek Kürtçede? sorusu, Kürtçede “Askim” kelimesinin ne anlama geldiğini sorgulayan bir sorudur. Kürtçede “Askim” kelimesi, sevgili, aşkım, canım gibi anlamlara gelir. Kürtçede sevgi ve yakınlık ifade etmek için sıklıkla kullanılan bir kelimedir. Kürtçe konuşan topluluklar arasında samimiyeti ve sevgiyi ifade etmek için sıkça kullanılır. Kürtçe, Türkiye’de ve diğer Kürtçe konuşulan bölgelerde yaygın olarak kullanılan bir dildir. Kürtçe, Kürt kültürünün önemli bir parçasıdır ve Kürt halkının kimliğini yansıtan bir dildir. Kürtçe konuşan insanlar arasında “Askim” kelimesi, sevgi ve yakınlık duygusunu ifade etmek için kullanılan önemli bir kelimedir.
İçindekiler

Askim Ne Demek Kürtçede?​

Askim, Kürtçede “sevgilim” anlamına gelir. Bu kelime, Kürtçe konuşan topluluklar arasında sıkça kullanılan bir ifadedir. “Askim” kelimesi, sevgi ve yakınlık ifade etmek için kullanılan bir hitap şeklidir.

Kürtçede Askim Nasıl Yazılır?​

“Askim” kelimesi, Kürtçede “Eşqim” şeklinde yazılır. Kürt alfabesindeki harflerle yazılan bu kelime, “aşkım” anlamına gelir. Kürtçede “aşkım” demek için sıkça kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Sevgilim Ne Demek?​

“Sevgilim” kelimesi, Kürtçede “Hevalê min” veya “Hevala min” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, sevgiliye hitap ederken kullanılan bir kelimedir. Kürtçede sevgilim demek için sıklıkla kullanılan bir terimdir.

Kürtçede Aşk Ne Demek?​

“Aşk”, Kürtçede “Eşq” şeklinde ifade edilir. Bu kelime, aşk ve sevgi duygusunu ifade etmek için kullanılır. Kürtçede aşk demek için sıkça kullanılan bir kelimedir.

Kürtçede Aşkım Ne Demek?​

“Aşkım”, Kürtçede “Eşqim” şeklinde ifade edilir. Bu kelime, sevgiliye hitaben kullanılan bir ifadedir. Kürtçede aşkım demek için sıkça kullanılan bir terimdir.

Kürtçede Seni Seviyorum Ne Demek?​

“Seni seviyorum” kelimesi, Kürtçede “Ez te hezdikim” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine olan sevgi ve duyguları ifade etmek için kullanılır. Kürtçede “seni seviyorum” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Seni Çok Seviyorum Ne Demek?​

“Seni çok seviyorum” kelimesi, Kürtçede “Ez te pir hezdikim” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine olan yoğun sevgiyi ifade etmek için kullanılır. Kürtçede “seni çok seviyorum” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Evlen Benimle Ne Demek?​

“Evlen benimle” kelimesi, Kürtçede “Bi min ve bibe” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine evlilik teklif etmek için kullanılır. Kürtçede “evlen benimle” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Benimle Evlenir Misin Ne Demek?​

“Benimle evlenir misin” kelimesi, Kürtçede “Bi min ve bibî” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine evlilik teklif etmek için kullanılır. Kürtçede “benimle evlenir misin” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Sen Benimsin Ne Demek?​

“Sen benimsin” kelimesi, Kürtçede “Tu ya min e” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine aidiyet ve sahiplenme duygusunu ifade etmek için kullanılır. Kürtçede “sen benimsin” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Ben Seninim Ne Demek?​

“Ben seninim” kelimesi, Kürtçede “Ez te ezim” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine aidiyet ve bağlılık duygusunu ifade etmek için kullanılır. Kürtçede “ben seninim” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Seni Özledim Ne Demek?​

“Seni özledim” kelimesi, Kürtçede “Min te xatir kir” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine duyulan özlemi ifade etmek için kullanılır. Kürtçede “seni özledim” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Seni Çok Özledim Ne Demek?​

“Seni çok özledim” kelimesi, Kürtçede “Min te pir xatir kir” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine yoğun bir şekilde duyulan özlemi ifade etmek için kullanılır. Kürtçede “seni çok özledim” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Benimle Dans Eder Misin Ne Demek?​

“Benimle dans eder misin” kelimesi, Kürtçede “Bi min ve danse dikî” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine dans etmek için teklifte bulunmak için kullanılır. Kürtçede “benimle dans eder misin” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Seni Öpmek İstiyorum Ne Demek?​

“Seni öpmek istiyorum” kelimesi, Kürtçede “Ez te bıxwazim” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine olan arzuyu ve isteği ifade etmek için kullanılır. Kürtçede “seni öpmek istiyorum” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Benimle Evlenir Misin Ne Demek?​

“Benimle evlenir misin” kelimesi, Kürtçede “Bi min ve bibî” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine evlilik teklif etmek için kullanılır. Kürtçede “benimle evlenir misin” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Seni Seviyorum Demek İstiyorum Ne Demek?​

“Seni seviyorum demek istiyorum” kelimesi, Kürtçede “Ez te hezdikim gotinim dixwazim” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine olan sevgiyi ifade etmek ve bunu söylemek istediğinizi ifade etmek için kullanılır. Kürtçede “seni seviyorum demek istiyorum” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Kürtçede Seni Çok Seviyorum Demek İstiyorum Ne Demek?​

“Seni çok seviyorum demek istiyorum” kelimesi, Kürtçede “Ez te pir hezdikim gotinim dixwazim” şeklinde ifade edilir. Bu ifade, birine olan yoğun sevgiyi ifade etmek ve bunu söylemek istediğinizi ifade etmek için kullanılır. Kürtçede “seni çok seviyorum demek istiyorum” demek için sıklıkla kullanılan bir ifadedir.

Askim Ne Demek Kürtçede?​

Askim ne demek Kürtçede?
Askim, Kürtçede “sevgilim” anlamına gelir.
Askim kelimesi, Kürtçede “sevgilim” anlamına gelir.
Askim Kürtçede “sevgilim” anlamına gelir.
Kürtçede askim kelimesinin anlamı “sevgilim”dir.

Askim ne demek Kürtçede? – “Sevgilim” anlamına gelir.
Askim kelimesi Kürtçede “sevgilim” anlamına gelir.
Kürtçede askim kelimesinin karşılığı “sevgilim”dir.
Askim, Kürtçede “sevgilim” anlamına gelir.
Kürtçede askim kelimesi “sevgilim” demektir.

Geri