AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aski Ellibes Kaya hangi hastanede?

Editör

Yeni Üye

Aşkı Ellibeş Kaya hangi hastanede?​

Tıpta Uzmanlık sınavında ilk girişte yüksek bir puan ile biricik tercihim olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünü kazandım ve Ankara Etlik Zübeyde Hanım Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ihtisasıma başladım.

Aşkın Evren Güler kaç yaşında?​

1980 yılında Sarıkamış’ta doğdum. İlköğrenimimi Kırıkkale’de, ortaokulu Ankara’da, lise eğitimimi ise İstanbul Kuleli Askeri Lisesi’nde tamamladım.
Aşkın Evren Güler hangi hastanede?​
2007-2012 yılları arasında Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde, 2012- 2013 yılları arasında ise Ağrı Asker Hastanesi’nde görev yapmış olan Op. Dr. Aşkın Evren GÜLER, mesleki çalışmalarına Özel Muayenehanesi’nde devam etmektedir.

Aydan Biri nereli?​

Aydan Biri nereli?
Aydan Biri Kimdir? Prof. Dr. Aydan ASYALI BİRİ, 22 Şubat 1965 tarihinde Van’da doğmuştur.

Çiğdem Güler hangi hastanede?​

Çiğdem Güler hangi hastanede?
2012-2018 yılları arasında Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde (Fethiye-Muğla), 2018-2020 yılları arasında Özel Ankara Koru Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalıştım; 2020 Şubat ayı tarihinden itibaren eşim Op. Dr.

Ümit Korucuoğlu hangi hastanede?​

koru ankara hastanesinde görev yapan, son zamanların en popüler kadın doğum uzmanlarındandır. 1978 mersin doğumludur, hacettepe ingilizce tıp mezunudur, uzmanlığını da gazi’den almıştır.

Aydan Biri hangi hastanede çalışıyor?​

Aydan ASYALI BİRİ, iyi derecede İngilizce bilmekte olup, Ankara – Çankaya’da bulunan Özel Koru Hastanesi’nde hastalarını kabul etmektedir.
Aydan Biri hangi hastanede?​
Prof. Dr. Aydan Biri, bugün NEXT Level’daki özel muayenehanesinde hastalarını ve anne adaylarını kabul ediyor. Aynı zamanda, Koru Hastaneleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü kurucusu ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Bölüm Başkanıdır.

Dr Zahide Küçük hangi hastanede?​

Dr Zahide Küçük hangi hastanede?
Zahide Küçük, hastalarına Ankara Özel Koru Hastanesi’nde hizmet vermeye devam etmektedir.

Dr aydan biri kimdir?​

Dr aydan biri kimdir?
gazi üniversitesi tıp fakültesinde bir zamanlar hoca olan kadın kadın doğum uzmanı. muayenehanesi next level’da 10. katta bulunan özellikle riskli gebeliklerde uzman profesör doktordur. alanında en iyilerinden oldugu iddia edilen kadın hastalıkları ve dogum uzmanıdır.

Doktor Zahide Küçük kaç yaşında?​

1983 yılında Kırıkkale’ doğdum.

Dr Aylin Anıl Arslan hangi hastanede?​

Aylin Anıl ARSLAN, mecburi hizmeti sonrasında İskenderun Doğum Ve Çocuk Hastanesi’nde , Özel Palmiye Hastanesi’nde ve Özel Koru Ankara Hastanesi’nde görev yapmıştır. Op. Dr. Aylin Anıl ARSLAN, mesleki çalışmalarına 2017 yılında açtığı muayenehanesi’nde devam etmektedir.

Aşkı Ellibeş Kaya, ihtisasına Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde başlamış ve Ankara Etlik Zübeyde Hanım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışmaktadır.

Aşkın Evren Güler 1980 yılında doğmuştur. Mesleki çalışmalarına Özel Muayenehanesi'nde devam etmektedir.

Çiğdem Güler ise 2012-2018 yılları arasında Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nde (Fethiye-Muğla), 2018-2020 yılları arasında Özel Ankara Koru Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışmıştır.

Ümit Korucuoğlu ise Ankara'da Koru Hastanesi'nde görev yapmaktadır. Kendisi Mersin doğumludur ve uzmanlığını Gazi Üniversitesi'nden almıştır.

Dr. Zahide Küçük ise Ankara Özel Koru Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Dr. Aylin Anıl Arslan mecburi hizmet sonrası çeşitli hastanelerde görev yapmış ve şu an muayenehanesinde çalışmaktadır.

Dr. Aydan Biri ise Ankara'da Özel Koru Hastanesi'nde hastalarını kabul etmektedir.

Geri