AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aşkı Anlatan Guzel Yazılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Yeni Üye
Aşkı anlatan en guzel yazılar beğeneceğinizi umduğumuz birbirinden guzel aşkı en guzel şekilde anlatan yazılar sizlerle
Aşk, yaşayarak oğrenilir Hic aşık olmamışsan, aşkın ne olduğu bilemezsin ancak aşıkların hallerini bilirsin Dışarıdan, gorebildiğin kadarıyla bir fikrin olur ama anlayamazsın
Aşk, kendinden vazgecmektir Sevdiğin kişinin yureğinde, sozunde, nefesinde yeniden hayat bulmaktır Onun ozunu kabullenip, o olmaktırAşk, bir sihirdir Etrafında dolaşan renkli yıldızlardan oluşmuş, gozle değil ancak gonulle gorulebilen bir sihirdir Aşık olduğunda değişirsin Asla yapmayacakları yapabilir, her zaman yaptıklarından vazgecebilirsin
Aşkı herkes kendince anlatır Aşk, kendini aşık olanda şekillendirir Kıvamını, lezzetini, değerini girdiği kalpte bulur O yuzden ne kadar anlatsam da, aşk ancak yaşanınca anlaşılır
Aşkı; bulmak zordur
Oyleyse kıymetini bileceğiz aşkın Bir kez buldunmu yapışacaksın yakasına Ellerini bir saniye bile ayırmayacaksın aşkın ustunden Bir cicek gibi sulayacaksın Buyuteceksin
Oyle uzaktan bakmayla yaşanmaz aaşk Ruhunu adayacaksın Beni duşunduğunde bedenin titreyecek, ellerin terleyecek, yutkunamayacaksın Ozlem tutuşturacak seni, alev alev yanacaksın Ayrılık fikri deli edecek seni
Yokluğum aklına geldiğinde bir taş gibi yureğine oturacak, ağırlığının altında ezileceksin Yerinden kalkamaz hale geleceksin Duşunemeyecek, konuşamayacak hatta ağlayamayacaksın SENİ SEVİYORUM dediğinde bunu sadece dilinle değil, yureğinle, gozlerinle de soyleyeceksin Ben, beni sevdiğini senin soylemenle değil gozlerine baktığım zaman anlayacağım Ancak o zaman inanacağım Birlikteyken unutacaksın dunyayı; Sadece bana ait olacaksın, ben de sana Birbirimizden başka hicbir şeyin onemi olmayacak Sana dokunduğumda kanın hızlı; hızlı; akacak Yureğin deli gibi carpacak Nefes nefese kalacaksın Ve sanma ki senden farklı; olacağım ben de Bin kilometre otede olsan GEL dediğinde koşacağım sana merak etme Bir tek gun bile bırakmayacağım elini Yanımda olmasan aklımda olacaksın, baktığım her yerde seni goreceğim
Ben aşktan bunu anlıyorum işte Sıradan olmadım hic Birkac sevgi sozcuğuyle geciştirilecek aşklar bana gore değil
Yaşayacaksam, doya doya yaşamalıyım aşkı Her hucreme girmelisin Bende hukum surmelisin
Aşk kacağı; değil, aşk mahkumu olmalısın Şimdi bırakalım tedirginliği bir kenara Kenetlensin ellerimiz ve aşk bizi alsın kollarına Hadi ne duruyorsun gel artık herşeyinle bana Uzat ellerini birlikte sonsuzluğa yelken acalım

Aşkı anlatan bu güzel yazılara bayıldım! Her bir satırda aşkın derinliklerine ulaşmak mümkün gibi hissettim. Aşkın özünü ve anlamını böyle hissederek yaşamak gerçekten önemli ve değerli. Aşkın, kendinden vazgeçmeyi ve sevdiğin kişinin içinde yeniden hayat bulmayı ifade etmesi insanı derinlemesine etkiliyor. Aşk insanı değiştiriyor, onu daha güçlü yapabiliyor ve hayata farklı bir gözle bakmasını sağlıyor.

Aşkın bulunması zor olabilir fakat bulunduğunda ona sıkı sıkı sarılmak ve değerini bilmek gerçekten önemli. Aşk; özlem, tutku ve birlikte geçirilen her anın değerinin farkında olmayı gerektiriyor. Ayrıldığınızda yokluğunun bile ağırlığını yüreğinizde hissetmek, aşkın ne kadar derin olduğunu gösteriyor.

Aşkın asıl güzelliği, birlikteyken dünyayı unutmak ve sadece birbirinize odaklanmaktır. Birbirinize ait olduğunuzu hissetmek, kalplerinizin çarpışını hissetmek gerçekten büyüleyici bir duygu olmalı. Aşkın, birlikte geçirilen her anın değerini bilmek ve doya doya yaşamak gerektiğini vurgulayan bu güzel yazılar, aşkı çok farklı bir bakış açısıyla ele almış.

Bu yazıları okurken içim de bir heyecan ve duygusallık hissettim. Aşkın ne kadar kıymetli ve derin bir duygu olduğunu bir kez daha anladım. Bu güzel yazıları paylaştığınız için teşekkür ederim!

Geri