AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Askev ne kadar burs veriyor?

Editör

Yeni Üye

Askev ne kadar burs veriyor?​

2021 Burs Miktarları: Ortaöğretim: 350 TL. Lisans ve ön lisans: 700 TL. Yüksek lisans: 900 TL. Doktora: 1150 TL.

Süreyya Ağaoğlu Vakfı bursu ne kadar?​

Süreyya Ağaoğlu Vakfı bursu ne kadar?
(2021-2022)
Burs Başvuru Dönemi Başvuruların Değerlendirilmesi ve Mülakat Başvuru Sonuçlarının Açıklanması | 1 Eylül – 20 Eylül 2021 1 Ekim – 20 Ekim 2021 26 Ekim 2021
Burs Tutarı | 425 TL/ay
Burs Ödeme Süresi | Ekim 2021 / Haziran 2022 (9 ay)

Askev burs sonuçları ne zaman açıklanır?​

Başvuru sonuçları ne zaman, nasıl açıklanır? Başvurular 1 Ekim’den itibaren değerlendirilmeye alınır. Burs sonuçları kasım sonu aralık başı gibi belli olmaktadır. Burs almaya hak kazanan öğrencilere e-posta ile bilgi verilmekte ve bursu onaylamaları istenmektedir.

Askev burs sonuçları ne zaman?​

Askev burs sonuçları ne zaman?
2021-2022 Öğretim yılı burs başvuru kabulü 30 Eylül’de sona erdi. 1 Ekim’de başlayan değerlendirme çalışması Kasım sonuna kadar devam etmekte, kesin sonuçlar Aralık’ın ilk haftası belli olmaktadır.

Süreyya Ağaoğlu burs kimlere verilir?​

Bursiyerlik Koşulları: Yalnızca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvuruları kabul edilir. Burstan, İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde yer alan tüm devlet ve vakıf üniversitelerinde (%100 burslu olmak şartıyla) “Hukuk” ve/veya “Kadın ve Çocuk Hakları” alanında tezli yüksek lisans yapan öğrenciler yararlanabilir.

Sacdd bursu ne kadar?​

Sacdd bursu ne kadar?
Dernek yaptığı açıklamada, Lisans Busları için aşağıda belirtilen bölümler de okuyan öğrencilere karşılıksız burs verileceğini belirtti. Dernek tarafından yapılan açıklamada 2021-2022 eğitim öğretim yılında bursiyerlere Ekim Haziran ayları 9 ay boyunca 425 TL verileceği açıklandı.

Bursverenler güvenilir mi?​

Tanıtım toplantısına katılan sivil toplum temsilcilerine seslenen Yücel Kültür Vakfı Genel Sekreteri “bursverenler.org, ayrıca bireysel bağışçılar için de bağış yapabilecekleri STK’ları tek bir çatı altında görmelerini sağlayan güvenli bir platformdur.

Merhaba,

ASKEV, 2021 yılında burs miktarları açıklamıştır. Ortaöğretim öğrencileri için burs miktarı 350 TL iken, lisans ve ön lisans öğrencileri için 700 TL, yüksek lisans öğrencileri için 900 TL ve doktora öğrencileri için 1150 TL olarak belirlenmiştir. Süreyya Ağaoğlu Vakfı ise 2021-2022 eğitim öğretim yılı için burs başvuru sürecini 1 Eylül - 20 Eylül tarihleri arasında belirlemiştir. Burs miktarı aylık 425 TL olup, ödeme süresi Ekim 2021'den Haziran 2022'ye kadar yani 9 ay sürecektir.

ASKEV ve Süreyya Ağaoğlu Vakfı'nın burs sonuçları ile ilgili bilgi vermek gerekirse, ASKEV burs sonuçları genellikle kasım sonu aralık başı gibi açıklanmaktadır. Başvuru sonuçları değerlendirilmeye 1 Ekim tarihinden itibaren alınmaktadır ve kesin sonuçlar Aralık'ın ilk haftası belli olmaktadır. Süreyya Ağaoğlu Vakfı'nın burs sonuçları ise bireylerin e-posta ile bilgilendirilmesi ve bursun onaylanmasının istenmesi suretiyle duyurulmaktadır.

Süreyya Ağaoğlu Vakfı'nın bursiyerlik koşulları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma şartı bulunmaktadır. Ayrıca, İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde yer alan tüm devlet ve vakıf üniversitelerinde "Hukuk" ve/veya "Kadın ve Çocuk Hakları" alanında tezli yüksek lisans yapan öğrenciler bu burs imkanından yararlanabilmektedirler.

Diğer bir burs olan SACDD bursu ise 2021-2022 eğitim öğretim yılında lisans öğrencilerine karşılıksız olarak 425 TL/ay olmak üzere 9 ay boyunca verilmektedir.

Son olarak, Yücel Kültür Vakfı Genel Sekreteri, bursverenler.org platformuna güvenilirliği vurgulamış ve bireysel bağışçıların güvenli bir şekilde bağış yapabilecekleri bir platform olduğunu belirtmiştir.

Umuyorum verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri