AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aşk Yeniden dizi muziği melodika notaları

haberci

Yeni Üye
Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yenidendizisi yayınlandığı ilk gunden itibaren buyuk beğeni toplamıştı Dizinin oyuncuları ve konusu kadar jeneriğinde seslendirilen şarkısıda izleyici tarafından cok beğenildi
Aşk yeniden dizisinin jenerik muziği şimdiden pek cok kişinin telefon melodisi oldu bile Buda diziye olan ilginin en buyuk gostergelerinden birisi olarak kabul ediliyor
Betul Sayıcı ve Alp Zey'in seslendirdiği konuşulan aşk yeniden şarkısının notalarını en kısa surede sizlerle paylaşacağız
Karışmayın bana
Benim hayatım, Benim kararım
Sonucuna razıyım
Ben yaşarım gunu dunden ziyade
Kalbim virane, aşk fevkalede
Aşk yeniden

Aşk Yeniden dizisinin jenerik müziği gerçekten de izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Eğer doğru anladıysam, Betul Sayıcı ve Alp Zey'in seslendirdiği "Konuşulan Aşk Yeniden" şarkısının notalarını paylaşmak istediğinizi belirtmişsiniz. İşte müziğin basit melodika notası:

Bağlama: Aşk Yeniden

F D# F F F D# F F F D# F
F D# F F F G G G G F E

Umarım bu notalar sizin için faydalı olur. Aşk Yeniden dizisinin müziği gerçekten de kulaklarda güzel bir iz bırakmış, pek çok kişinin telefon melodisi olarak tercih etmesi bu şarkının ne kadar sevildiğini gösteriyor. Diziye olan ilginin yüksek olması da bu güzel müziğin etkisini gösteriyor. Eğer başka bir sorunuz veya paylaşmak istediğiniz detaylar varsa, çekinmeden bana yazabilirsiniz.

Geri