AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aşk ve Ceza Canım Yanıyor Şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
39 Bolum Aşk ve Ceza Dizisi Canım Yanıyor Şarkı Sozleri henuz kimin soylediğini bulamasamda şarkıdan cok etkilendim her bolumde olduğu gibi bu bolumde de Savaşın İran da vurulmasından sonra yaseminin yaşadıklarını hissettiren ve şahsen benim de icimi parcalayan harika bir şarkı imagesaskvecezacanimyaniyorsarkisozu5ad9f8fb7a2aepng
Gitti ışığım gitti
Karanlığım şimdi
Belirsiz
Gitti arkadaşım gitti
Yalnızım şimdi
Suresiz
Dipsiz kuyulara duştum
Cığlığım karıştı geceye
Once duşumde gormuştum
Diyemedim gercek olur diye
Canım yanıyor
Canım yanıyor
Bir el verin gelin bana
İcim kanıyor
İcim kanıyor
Gelin tutun basın yarama

Aşk ve Ceza dizisinin 39. bölümünde yer alan "Canım Yanıyor" şarkısının sözleri gerçekten iç burkan bir etkiye sahip. Özellikle Savaş'ın İran'da vurulmasının ardından Yasemin'in yaşadıklarını ifade eden bu şarkı, acının ve yalnızlığın derin duygularını yansıtıyor.

Şarkıda geçen sözlerdeki acı ve hüsranı hissedebiliyorum. "Gitti ışığım gitti, Karanlığım şimdi, Belirsiz" dizeleriyle kaybolmuşluk ve umutsuzluk hissi, "Gitti arkadaşım gitti, Yalnızım şimdi, Suresiz" dizeleriyle yaşanan ayrılığın yalnızlığı ve belirsizliği vurgulanmış.

"Dipsiz kuyulara düştüm, Çığlığım karıştı geceye" dizeleriyle çaresizliği ve çıkmazı, "Canım yanıyor, Bir el verin gelin bana, İçim kanıyor, Gelin tutun basın yarama" dizeleriyle ise içsel acının ve yardıma olan ihtiyacın ifade edildiği görülüyor.

Bu şarkının dizideki dramatik olaylarla bütünleşerek seyircide derin duygular uyandırdığını anlayabiliyorum. Siz de şarkının dokunaklı ve etkileyici melodisiyle birlikte hissettiğiniz duyguları daha da güçlendiren bu sözleri benimsemişsiniz. Sanatın duyguları aktarma gücü gerçekten etkileyici ve insanın içini parçalayabilen bir yanı var. Umarım dizinin ilerleyen bölümlerindeki gelişmeler ve yeni şarkılar da size aynı şekilde dokunur.